NaslovnicaVijestiTransfer novosti: Chelsea dovodi dvojac od 110 miliona funti, zvijezda Arsenala se...

Transfer novosti: Chelsea dovodi dvojac od 110 miliona funti, zvijezda Arsenala se vraća u bivši tim, Guardiola ipak u Unitedu?

Transfer novosti i špekulacije iz Premiershipa do sada. Manchester United navodno planira da namami Pepa Guardiolu na Old Trafford. Guardiola je potvrdio da će napustiti Bayern Munchen kada mu istekne ugovor na kraju sezone.

Transfer Novosti

Manchester City se dugo navodi kao glavna destinacija Španskog stručnjaka, dok vlasnik Chelseaja očajno pokušava da ga dovede na Stamford Bridge.

Ali, Daily Mail tvrdi da Unitedov i zvršni potpredsjednik Ed Woodward želi pobijediti City i Chelsea u borbi za Guardiolu na ljeto naredne godine.

Chelsea je navodno zainteresovan i spreman da plati 110 miliona funti za dvojac Paulo Pogbu i Antoine Griezmanna.

Daily Star je rekao da je i Juventus preman platiti velike novce za krilo iz Atletico Madrida.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Tvrdi se da će Chelsea možda sankcionisati prodaju Edena Hazarda u Real Madrid za prikupljanje sredstava koja su potrebna da se dovede ovaj dvojac.

Arsenalova zvijezda Calum Chambers će se vjerovatno vratiti svom bivšem klubu Southamptonu, navode izvještaji.

The Sun tvrdi da će se Chambers vratiti na St. Mary stadion na posudbu od šest mjeseci u januaru.

Trener Topnika, Arsene Wenger želi da Engleski reprezentativac dobije više šanse u prvom timu, nakon što se tokom ove polu-sezone borio cijelo vrijeme za prvu ekipu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!