NaslovnicaVijestiTRANSFER SE ZAVRŠAVA U NAREDNIH NEKOLIKO SATI: Franck Ribery ostaje u Europi...

TRANSFER SE ZAVRŠAVA U NAREDNIH NEKOLIKO SATI: Franck Ribery ostaje u Europi – igrat će za tim iz Serije A!

Bivši krilni igrač Bayerna iz Munchena, Franck Ribery, navodno je blizu da konačno odabere sljedeći klub, jer je u tijeku razgovor o besplatnom transferu u Fiorentinu.

TRANSFER SE ZAVRŠAVA

Francuz veteran bio je visoko profilni igrač koji je napustio Bayern krajem prošle sezone, zajedno sa kolegom Arjenom Robbenom, koji se na kraju odlučio povući iz nogometa.

Čini se da Ribery neće učiniti isto, međutim, dobro povezani talijanski novinar Fabrizio Romano tvrdi kako će se 36-godišnjak odlučiti na prelazak u Fiorentinu u narednim satima.

To bi bilo dobro pojačanje za La Viole, čak i ako je samo kratkoročno, jer se čini da su male vjerojatnoće da bi Ribery mogao još dugo igrati na najvišoj razini.

Ipak, lijepo je vidjeti takvog legendarnog igrača koji želi nastaviti igrati u Europi kada bi mnogi u njegovim godinama ili čak i mlađi u karijeri otišli u kinesku Super ligu, MLS, Katar ili negdje slično.

No, čini se da Ribery nije samo zadovoljan da podigne velike novce na platama i igra na nižoj razini, pa će zbog toga vjerojatno Fiorentina u narednih nekoliko sati da ga najavi kao novo pojačanje.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!