NaslovnicaVijestiTREBAO JE NAPUSTITI BARCELONU NA LJETO, ALI U POSLJEDNJEM MINUTU TRANSFER MU...

TREBAO JE NAPUSTITI BARCELONU NA LJETO, ALI U POSLJEDNJEM MINUTU TRANSFER MU JE PROPAO: Sada je veznjak siguran da odlazi u siječnju!

Veznjak Barcelona Carles Alena navodno je odlučio napustiti klub u siječnju, a vijesti su stigle nakon što Španjolac nije uspio zaključiti transfer van Nou Campa tijekom ljeta.

TREBAO JE NAPUSTITI

Alena je bio koristan igrač za Ernesta Valverdea od početka prošle seone, s tim što se mladić pokazao dobrim kao zamjena za Barcu kada su španjolski divovi željeli dodati još malo života u sredinu terena.

Međutim, čini se da klub više neće moći koristiti Alenu, jer 21-godišnjak želi otići iz kluba na zimskom prijelaznom roku.

Prema Don Balonu, Alena je odlučio da njegova budućnost leži daleko od Barceone, sa igračem, koji će pokušati napustiti klub na zimskom prijelaznom roku.

U izvještaju se također navodi da ta odluka igrača dolazi nakon što je u posljednjem danu prijelaznog roka propao njegov transfer sa Nou Campa. Ne spominje se nikakav klub, ali je navodno trebao da ode.

Alena je vrlo perspektivan, mladi vezni igrač, koji bi u skorijoj budućnosti mogao završiti kao važan igrač prvog tima za Barcu, pa bi se klub mogao pokajati ako ga prodaju, a on ispuni svoj potencijal.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!