NaslovnicaVijestiTrener Villarreala: Korak smo bliže, ali i dalje daleko

Trener Villarreala: Korak smo bliže, ali i dalje daleko

Ekipa Villarreala je u posljednjim trenucima savladala Liverpool na svom El Madrigalu u prvom meču polufinala Lige Europe. Jedini gol na utakmici psotigao je Adrian u drugoj minuti sudačke nadoknade nakon što ga je odbrana Liverpoola zaboravila. Adrianu je asistirao Denis Suarez koji je sjajno pobjegao svome čuvaru.

Trener Villarreala

Trener Villarreala, Marcelino nakon gola počeo je da slavi kao malo dijete, a nakon utakmice nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo, no ističe da još ništa nije gotovo, ali da je njegov tim bliže svome cilju – plasmanu u finale Lige Europe.

“Sada smo samo malen korak bliže svome cilju, ali smo još jako daleko od plasmana u finale” rekao je trener Villarreala Marcelino, pa dodao:

“Živimo svoje snove, želimo ih živjeti i dalje. Ovo je za nas fantastičan rezultat, ponosan sam što smo navijačima priuštili toliko sreće. S promjenama smo unijeli dosta svježine u naše redove, ali zadržali željenu napadačku filozofiju igre.”

Villarreal u sedam europskih utakmica na El Madrigalu ove sezone ima svih sedam pobjeda. Junak utakmice, Adrian rekao je da još ništa nije gotovo, te da je on kod gola odradio najmanji posao jer ga je Suarez prije toga odlično pronašao.

“Znamo koliko je Liverpool opasan na svom Anfieldu, ništa još nije gotovo. Moj gol? Ključna je bila odlična dijagonalna lopta Brune, dok me Suarez odlično primijetio. Ja sam pak imao najlakši zadatak” skroman je Adrian…

[su_sportingbet]

Jedan od najboljih pojedinaca na ovom meču svakako je Denis Suarez iz redova ‘Žute podmornice’ koji je asistent kod gola, a praktički je odradio 90% posla kod tog pogotka, na Adrianu je bilo samo da posremi loptu u mrežu.

“Pokazali smo veliki entuzijazam, ali i određeno dozu samopouzdanja. Samo velike momčadi mogu zabiti Liverpoolu u sudačkoj nadoknadi. No, mi smo ga zaslužili. Bili smo bolja momčad. Igrali smo odlično, baš kao što to cijele godine činimo u Europi” zaključio je Suarez.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!