NaslovnicaVijestiTrenerski tandem iz snova na klupi Aston Ville?!

Trenerski tandem iz snova na klupi Aston Ville?!

Engleski drugoligaš Aston Villa će navodno do kraja sezone svim silama pokušati izboriti povrata u englesku elitu a u toj namjeri trebale bi im pomoći dvije legende iz engleskog prvenstva.

Bivši europski prvak Aston Villa na početku sezone zbog dugova bila je vrlo blizu bankrota, a zatim nakon ulaska egipatskog milijardera Nassefa Sawirisa u klub svi su odahnuli, a rezultat se odmah primjetio u činjenici da je ugovor produžen mladoj zvijezdi Jack Grealishu koji je zbog ostanka u Birminghamu, odbio brojne bogate ponude iz Premier lige.

>> ZIDANEOV AGENT SE OGLASIO: Evo što je rekao o špekulacijama o dolasku Francuza u Manchester United!

Uprava kluba je u srijedu otpustila dugogodišnjeg trenera Steve Brucea a engleski mediji su izvijestili da bi vođenje Aston Ville moga preuzeti čak dva trenera, koji će dodatno povećati razinu interesa u ovom natjecanju. U Aston Villi su u stvari spremni predati rukovodstvo tima legendarnom francuskom napadaču Thierry Henryu, a ulogu njegovog pomoćnika bi obnašao  John Terry. To bi bilo posebno zanimljivu u susretu protiv Derby Countya, koji uspješno vodi njegov dugogodišnji suigrač it Chelseaja Frank Lampard.

[su_cashout]

Henry je spreman za svoj prvi samostalni trenerski posao, a nedavno je bio jako blizu preuzimmanja kormila Bordeuaxa. John Terry je u otprilike isto vrijeme bio na pragu prelaska u Spartak ali čini se da je ipak odlučio da u 37 godini, napokon zaključi svoju izuzetnu sportsku karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!