NaslovnicaVijestiTRENT ALEXANDER-ARNOLD OTKRIO: Evo protiv koje zvijezde mu je bilo najteže igrati!

TRENT ALEXANDER-ARNOLD OTKRIO: Evo protiv koje zvijezde mu je bilo najteže igrati!

U posljednje dvije godine defanzivac Liverpoola Trent Alexander-Arnold razvio se u jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u Premier ligi.

Zaha noćna mora za Alexander-Arnolda

Engleski reprezentativac je vrlo brzo nakon debija ‘zacementirao’ svoje mjesto u početnih jedanaest Kloppovog tima, na poziciji desnog beka.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako ima tek 20 godina, on je već u karijeri igrao protiv nekih od najboljih igrača na svijetu u ovom trenutku, uključujući Cristiana Ronalda, kojeg je čuvao u finalu prošlosezonske Lige prvaka. Pored toga, nedavno je čuvao i Neymara na utakmici grupne faze, kada je njegov tim na Anfieldu slavio rezultatom 3-2.

Uprkos tome, on je na pitanje novinara The Timesa kojeg igrača mu je bilo najteže čuvati u dosadašnjem dijelu karijere ispred njih dvojice, na prvo mjesto, stavio Wilfrieda Zahu. Iako se krilni igrač Crystal Palacea još uvijek ne smatra svjetskom klasom, Trent priznaje kako je noćna mora igrati protiv njega. Rekao je: “Kada je njegov dan, rekao bih da mi je najteže bilo čuvati Zahu. Fizički je nevjerovatan, ne možete mu oduzeti loptu, teško mu je uklizati, brz je, ima sjajan dribling, postiže golove, dijeli asistencije. On je igrač koji pravi razliku na terenu.”

Zatim je komentarisao i kako mu je bilo protiv Ronalda i Neymara: “Kod Neymara i ROnalda možete vidjeti da su vrlo inteligentni igrači, igrači koji imaju različite kretnje, ali nikad nisu imali toliko loptu u svom posjedu protiv nas. Očito je da Zaha nije na njihovoj razini, ali teže mi je bilo igrati protiv njega.”

Reprezentativac Obale Bjelokosti impresionira svojim nastupima otkako se vratio u Crystal Palace iz Manchester Uniteda u ljeto 2014. godine. Nakon što je prošle sezone na ukupno 29 nastupa u Premier ligi postigao devet golova i podijelio pet asistencija, 25-godišnjak je u novoj sezoni postigao tri gola i podijelio jednu asistenciju na sedam odigranih utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!