NaslovnicaVijestiTrent Alexander-Arnold otkrio nevjerovatnu priču kako je završio u Liverpoolu

Trent Alexander-Arnold otkrio nevjerovatnu priču kako je završio u Liverpoolu

Desni bek Liverpoola Trent Alexander-Arnold dao je zanimljiv intervjuu u kojem je otkrio kako je stigao u klub sa Anfielda,  te priznao da je imao veliku sreću.

Trent Alexander-Arnold

19-godišnjak igra sjajno ove sezone, u ukupno 22 nastupa u svim takmičenjima postigao je tri gola, od čega dva u Ligi prvaka, te je podijelio jednu asistenciju. Ipak, on je priznao kako bi njegova karijera otišla potpuno drugim putem da njegovo ime nije izvučeno iz šešira kada je njegova škola dobila besplatne pozivnice za Melwood trening kamp u Liverpoolu.

[su_bbworld]

“Nije bilo dovoljno pozivnica za sve u mom razredu koji su željeli ići, tako da smo izvlačili imena iz šešira”, rekao je Trent za časopis FourFourTwo, te nastavio: “Srećom, moje ime je izvučeno. Otišao sam u kamp, igrao sa osmjehom na licu kao i uvijek, a klupski skaut je na kraju sezone otišao do mojih roditelja i zamolio ih da mi dozvole odlazak na akademiju dva ili tri puta tjedno.”

On je priznao kako nije mogao ni zamisliti da će se sve ovako završiti: “Kada dobijete priliku, morate je iskoristiti. Ja sam ju iskoristio bez da sam znao bilo što. Smatrao sam kako je to još jedna prilika da igram nogomet nekoliko dana.”

[su_premierleague]

Liverpool je prošlog utorka odigrao neriješeno kod kuće protiv Porta u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, te je prošao u narednu fazu takmičenja zahvaljujući visokoj pobjedi od 5-0 u prvoj utakmici odigranoj u Portugalu.

Ipak, Redsi su u subotu pretrpjeli poraz na gostovanju kod Manchester Uniteda rezultatom 2-1, te tako sebi znatno otežali šanse da završe na drugom mjestu ove sezone. Trenutno su treći sa 61 osvojenim bodom, četiri manje od drugoplasiranog Manchester Uniteda, dok je vodeći Manchester City sa čak 78 osvojenih bodova. Tim Jurgena Kloppa će ovog vikenda u okviru 31. kola na svom terenu ugostiti 10-plasirani Watford, koji je također poražen u prošlom kolu na gostovanju kod Arsenala rezultatom 3-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!