NaslovnicaVijestiTri nogometaša na vrhu liste: Forbes objavio listu najplaćenijih sportista na svijetu!

Tri nogometaša na vrhu liste: Forbes objavio listu najplaćenijih sportista na svijetu!

Američki Forbes objavio je listu najvećih zarada među sportašima diljem svijeta. Na listi od 100 najbogatijih nalazi se najviše košarkaša, a prva tri mjesta drže tri nogometne ikone. Ovo je još jedan dokaz kako su košarka i nogomet najpopularniji sportovi na svijetu.

Messi ili Ronaldo

U skladu s tradicijom, američki Forbes je objavio popis 100 najbolje plaćenih sportaša na svijetu, a prvi put su prva tri mjesta zauzeli nogometaši. Godine 2018. Lionel Messi je zaradio najviše odnosno 127 milijuna dolara, s čime je prvi put zauzeo lidersku poziciju na Forbesovoj ljestvici.

POSTAJE ČETVRTI NAJPLAĆENIJI IGRAČ NA SVIJETU: Matthijs de Ligt ovog ljeta potpisuje petogodišnji ugovor vrijedan 85 milijuna funti!

Na drugom mjestu nalazi se njegov vječni rival Cristiano Ronaldo, koji je zaradio 109 milijuna dolara, a treći na na pobjedničkom postolju našao se bivši suigrač Messija, Neymar, koji je zaradio samo četiri milijuna dolara manje od Ronalda.

“Globalni utjecaj nogometa jasno se odražava na ljestvici, a Messi, Ronaldo i Neymar zauzimaju prva tri mjesta”, izjavio je za časopis Forbes Kurt Badenhausen, urednik istoimenog časopisa.

Za proboj na ljestvicu od 100 najbogatijih, granica je bila 25 milijuna dolara.

Najplaćeniji sportaši na svijetu 

1. Lionel Messi (nogomet) – 127 milijuna dolara
2. Cristiano Ronaldo (nogomet) – 109
3. Neymar (nogomet) – 105
4. Canelo Alvarez (Boks) – 94
5. Roger Federer (tenis) – 93,4
6. Russell Wilson (NFL) – 89,5
7. Aaron Rodgers (NFL) – 89,3
8. LeBron James (NBA) – 89
9. Stephen Curry (NBA) – 79.8
10. Kevin Durant (NBA) – 65,4

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!