NaslovnicaVijestiTrippier zadovoljan iskustvom u Madridu, hvali Simeonea

Trippier zadovoljan iskustvom u Madridu, hvali Simeonea

Nogometaš Atletico Madrida, Kieran Trippier, zadovoljan je sa prvih šest mjeseci boravka u Madridu, a za Diega Simeona ima samo riječi hvale.

Trippier je ljetos postao ‘jorgandžija’ pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa timom sa stadiona Wanda Metropolitano.

“Iskustvo koje sam imao do sada je nevjerovatno. Dočekali su me fantastično, znao sam odmah da će mi se dopasti ovdje. Svi su bliski. Čak igrači koji ne igraju nisu nezadovoljni. Drugačije je nego u Engleskoj”, rekao je 29-godišnjak.

Iako Atletico ima problema u posljednje vrijeme, Trippier je zadovoljan poslom koji obavlja Diego Simeone.

“Malo nam je teže da se razumijemo. Ipak, na terenu nema problema. Znam šta zahtijeva od igrača, šta očekuje. Vjerujem da svi znaju koliko je dobar. Nevjerovatan je i drago mi je što imam priliku da učim od njega. Da li je Simeone najbolji trener na svijetu? Za mene lično jeste. Tek kada ste u njegovom timu shvatite kakav je”.

Atletico Madrid će ukrstiti koplja sa Liverpoolom u okviru osmine finala Lige prvaka.

“To što igram u Španjolskoj mi je omogućilo da gledam sve utakmice u Premier ligi. Naravno, pratio sam Liverpool. Ove sezone su fantastični, što pokazuje koliko dobar posao je uradio Klopp”.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!