NaslovnicaVijestiTuchel i Conte nakon incidenata oštro kažnjeni, Tuchel i suspendiran jednu utakmicu

Tuchel i Conte nakon incidenata oštro kažnjeni, Tuchel i suspendiran jednu utakmicu

Menadžeri Chelseaja i Tottenhama Thomas Tuchel i Antonio Conte doznali su o kaznama za niz incidenata koji su se dogodili tijekom utakmice drugog kola engleskog Premiershipa.

Sukobi Tuchela i Contea obilježili su veliki londonski derbi između Chelseaja i Tottenhama odigran prethodnog vikenda (2:2), a na kraju je došlo i do manjeg fizičkog incidenta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Stoga je Nogometni savez Engleske kaznio dvojicu stručnjaka. Thomas Tuchel je kažnjen sa 35 tisuća funti, dok je Antonio Conte kažnjen sa 15 tisuća funti.

Tuchel je zaradio i jednu utakmicu suspenzije. Međutim, Nijemac ima pravo žalbe i vodit će svoju momčad protiv Leedsa za vikend, a još se ne zna kada će odraditi utakmicu suspenzije.

Oba trenera su priznala neprimjereno ponašanje. Podsjetimo, Tuchel i Conte bili su u nizu svađa tijekom vatrenog derbija. U nekoliko su se navrata posvađali, tijekom utakmice dobili žuti karton, a nakon završetka utakmice i crveni.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!