NaslovnicaVijestiU BARCELONI ODLUČILI: U ljetnom prelaznom roku dovode zvijezdu Evertona!

U BARCELONI ODLUČILI: U ljetnom prelaznom roku dovode zvijezdu Evertona!

Prema pisanju španjolskih medija, jedna od najvećih zvijezda Evertona Richarlison bit će meta Barcelone u predstojećem ljetnom prelaznom roku.

Barcelona želi Richarlisona

Brazilac nije bio ni blizu ovako popularan prije dvije godine. On je impresionirao u dresu U20 reprezentacije na Južnoameričkom prvenstvu 2017. godine, te privukao pažnju mnogih europskih klubova.

Tog ljeta ga je doveo Watford za oko 11 miliona funti, a 21-godišnjak se vrlo brzo prilagodio na Premier ligu. Nakon prve sezone u kojoj je postigao pet ligaških golova, Richarlison je prošlog ljeta zajedno sa trenerom Marcom Silvom otišao u Everton za čak 50 miliona funti.

Iako su mnogi smatrali kako je to previše novca za još uvijek nedokazanog igrača u Europi, on je ove sezone pokazao svoj kvalitet, te se smatra jednim od najtalentiranijih igrača na svojoj poziciji. Kako navode madridske novine Marca, za njega interes pokazuje Barcelona, čiji čelnici su već duže vrijeme u potrazi za Suarezovom zamjenom.

Katalonci su u zimskom prelaznom roku kao rezervu Urugvajcu doveli Kevina Prince-Boatenga na posudbu iz Sassuola, ali on nije dugoročna opcija. Pored Richarlisona, sa odlaskom na Camp Nou povezuje se i senzacija iz Bundeslige, napadač Eintracht Frankfurta Luka Jović, kojeg također želi i najveći rival Real Madrid.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!