NaslovnicaVijestiU Interu je 2009/10 sezone Jose Mourinho morao pomjeriti treninge za navečer...

U Interu je 2009/10 sezone Jose Mourinho morao pomjeriti treninge za navečer kako bi se Maicon oporavio od mamurluka!

Jose Mourinho promijenio je rutinu Interovog treninga u ponedjeljak, kako bi se Maicon mogao oporaviti od zabave koju je imao za vikend.

U Interu je 2009/10

Desni bek je bio ključni dio Mourinhove momčadi Intera, koja je osvojila treble u 2009/10 , odigravši preko 50 utakmica te sezone.

Međutim, portugalski je menadžer navodno bio prisiljen donijeti veliku odluku nakon što se brazilski reprezentativac pojavio mamuran u ponedjeljak. To je promjena koja je uključila cijeli tim.

“U Interu je Mourinho imao igrača koji je često bio pijan ponedjeljkom: Maicon”, rekao je rumunjski napadač Ianis Zicu, koji je bio u Interu između 2004. i 2010. godine, kako izvještava Football Italia.

“Mourinho je jednom sazvao momke i pitao ih: “Kako možemo dovesti Maicona na poziciju?”

“Nakon toga, odlučio je prebaciti trening na večer. I tako je i bilo.”

“Nisu trenirali ujutro, ali jesu navečer kako bi se Maicon mogao oporaviti za trening.”

“Te se situacije mogu dogoditi u timu i taj tim mora donijeti odluku.”

Brazilski nogometaši imaju reputaciju da su izuzetno nadareni – što je Maicon nesumnjivo bio – ali i da uživaju u životu van terena.

Mourinho je također imao reputaciju, jer je znao kako izvući najbolje iz igrača. Njegov tim Intera – u kojem su bili Wesley Sneijder, Javier Zanetti i Samuel Eto’o – bili su mu žestoko odani.

Međutim, važno je napomenuti da Zicu nikada nije igrao utakmicu za prvu momčad Intera i većinu vremena je provodio na posudbama u drugim klubovima. Stoga ne možemo biti sigurni je li tome svjedočio iz prve ruke ili je to čuo od svojih suigrača iz Intera.

Maicon je u početku bio povezan sa prelaskom u Real Madrid nakon što je Mourinho napustio Italiju kako bi se pridružio španjolskom velikanu u sezoni 2010/11. Ali taj transfer se nikada nije dogodio. Umjesto toga, Brazilac je ostao u Interu.

39-godišnjak još uvijek igra za momčad iz Serije D Sona (sa sinom koji mu igra u akademiji)

Dakle, bez obzira na Maiconove rituale treninga – očito ga nisu spriječili u dugoj i vrlo uspješnoj karijeri.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!