NaslovnicaVijestiU iznenadnom transferu: Jose Mourinho dovodi zvijezdu Leicester Cityja!

U iznenadnom transferu: Jose Mourinho dovodi zvijezdu Leicester Cityja!

Tottenham, kako se izvješćuje, razmišlja o iznenađujućem transferu za napadača Leicester Cityja Islama Slimanija, koji je trenutno na posudbi u Monacu.

U iznenadnom transferu

Spursi su u manjku sa opcijama u napadu nakon što je Harry Kane nedavno zadobio ozljede, a čini se da bi trebali raditi na tom odjeljenju ovog siječnja.

Prema Telegraphu, zaboravljeni čovjek Leicestera Slimani se pojavljuje kao opcija za ekipu Josea Mourinha, iako ostaje da se vidi hoće li Lisice biti spremne potencijalno ojačati ekipu iz Londona.

Slimani izgleda pristojna kratkoročna opcija za Tottenham, ako ga uspije dovesti, čak i ako se nikad nije sasvim dokazao u Premier ligi.

31-godišnjak je u svoje vrijeme izgledao vrlo dobro u Sporting Lisabonu, što mu je donijelo velik transfer na stadion King Power.

Međutim, sa samo 13 golova u 47 utakmica za Leicester, Slimani je naglo iznenadio i nekoliko puta se našao na posudbi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!