NaslovnicaVijestiU Liverpool stiže senzacija od 100 milijuna eura? 'Osjećam da će se...

U Liverpool stiže senzacija od 100 milijuna eura? ‘Osjećam da će se to dogoditi’

Bivši kapetan Liverpool Jamie Redknapp je pozvao Jurgena Kloppa da pronađe način da potpiše Judea Bellinghama. Redsi se bore sa ozljedama u veznom redu, sa Thiahom Alcantarom, Curtisom Jonesom i Alexom Oxlade-Chamberlainom koji već ove sezone imaju dosta problema.

Fabinho i Jordan Henderson također su se mučili sa formom, budući da je Liverpool remizirao u prve dvije utakmice protiv Fulhama i Crystal Palacea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Redknapp, koji je sa Liverpoolom osvojio Liga kup 1995. godine, vjeruje da bi Bellingham trebao potpisati što prije kako Liverpool ne bi previše zaostao za svojim rivalima.

Za TAlk Sport je rekao da bi Redsi trebali pronaći način da sklope dogovor za igrača Borussije Dortmund.

“Rekli su da neće ići na tržište, ali mislim da bi trebali pokušati pronaći način da potpišu ugovor s Judeom Bellinghamom.”

“To bi bio briljantan potpis za njih. On bi bio taj”, rekao je bivši kapetan Redsa.

“Tko god se brine o njemu, znam da ima sjajnu obitelj oko sebe i žele da provede još jednu godinu u Dortmundu, što je razumljivo jer je on tamo tako dobar i uči igru.”

“Thiago je već zaradio ozljedu tetive, a imate Jamesa Milnera i Jordana Hendersona koji više nisu mladići.”

“Ponekad morate ući na tržište jer ne želite prebrzo zaostajati.”

Bellingham je već neko vrijeme izvor interesa Redsa, a mnogi ga navode kao rješenje za probleme s veznim redom. Međutim, kako je status quo s transferima ove veličine, nije tako jednostavno.

Borussia Dortmund već je ove godine prodala Erlinga Haalanda i vide Bellinghama kao ključ u svojim planovima da izazovu Bayerna. Neće biti voljni prodati, ali ako i budu, bit će to za naknadu veću od 80 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!