U MADRIDU SMATRAN IZDAJICOM: Evo što je Courtois rekao navijačima Real Madrida 2013. godine!

U Madridu smatran izdajicom. Evo što je Courtois rekao navijačima Real Madrida 2013. godine! Real Madrid je završio jedan odličan transfer nakon što su potpisali Thibaut Courtoisa iz Chelseaja.

U MADRIDU SMATRAN

26-godišnjak je široko prihvaćen kao jedan od najboljih vratara na svijetu, a većina nogometnih navijača bi se složila da je Belgijanac nadogradnja za Keylor Navasa.

Courtois napušta Chelsea nakon sedam godina od potpisivanja za zapadno londonski klub iz Genka. Međutim, belgijski internacionlaac je proveo tri od sedam godina na posudbi u Atletico Madrid, gdje j bio ogroman uspjeh.

Bio je to Vicente Calderon, mjesto gdje je Courtois utvrdio svoj status jednog od najboljih mladih europskih čuvara.

Igrao je glavnu ulogu u Atleticovoj izvanrednoj 2013/14 sezoni u kojoj su osvojili La Ligu, dok je također pomogao klubu da osvoji Kup Kralja, Europsku ligu i UEFA Super kup. Također su dostigli finale Lige prvaka 2013/14 sezone, ali su ironično spriječeni od strane Real Madrida.

Courtois je dodatno pojačao svoj ugled na Stamford Bridgeu tijekom protekle četiri sezone, a sada se vraća u Madrid, gdje žive njegova djeca.

Međutim, Courtois je sada srušio svoje naslijeđe u očima navijača Atletico Madrida, koji su iskazali svoje nezadovoljstvo na društvenim medijima, gdje su ga zvali zmijom, štakorom i mnogo gorim imenima.

Iako već imaju čuvara svjetske klase u Jan Oblaku, mnogi navijači smatraju da je Courtoisova odluka da se pridruži Los Blancosima velika izdaja.

Jedan od istaknutih twitter računa Atleticovih navijača je poslao sljedeću poruku za Courtoisa, nakon što je vijest o njegovom transferu izašla, podsjećajući ga na ono što je rekao o Real Madridu 2013. godine.

Poruka glasi ovako: “Hej Thibaut Courtois, samo mali podsjetnik na to što si rekao dok si stajao na balkonu Madridske vijećnice i kada si pričao o Realovim navijači i rekao im da se ‘je*u*. Mislio sam da si to zapamtio.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.