NaslovnicaVijestiU Real Madridu izgubili strpljenje: U Madrid stiže zamjena za Ronalda i...

U Real Madridu izgubili strpljenje: U Madrid stiže zamjena za Ronalda i to kakva zamjena!

Cristiano Ronaldo je od početka sezone igra u neporepoznatljivom obliku i kako se čini, kraljevski klub je izgubio strpljenje sa svojom prvom zvjezdom i već su počeli da traže adekvatnu zamjenu za čovjeka koji je skoro desetljećje najbolji igrač i strijelac kluba. Bez obzira na forum, Ronaldo je već u poznim igračkim godinama i jasno je kako više tijelo ne može izdržati fizičke napore koje nosi današnji nogomet.

U Madrid stiže zamjena za Ronalda

Navodno je prvi čovjek Reala izgubio strpljenje, jer forma u kojoj igra Ronaldo je neprihvatljiva i za manje klubove a posebno Real Madrid. Tako je navodno Perez bacio oko na njegovu dugogodišnju želju i nikada ne ostvareni san, koji bi tako uskoro mogao postati java, jer su se poklopile mnoge stvari. Ronaldo je u lošoj formi i u poznim igračkim godina, a Neymar više nije u Barceloni!

>> “Ako pobijedim na izborima, Ronaldo će biti u Corinthiansu!”

Mundo Deportivo također izvijestio da će se Perez uskoro sastati sa agentom nogometaša, za kojeg se očekuje da će zamijeniti napadača Reala, koji će u februar napuniti već 33 godine. Perez će se sastati sa Wagnerom Ribeirom, agentom brazilskog superstara Neymara naredno ljeto, te će vjerovatno za njegov transfer morati platiti mnogo veći iznos od iznosa za koji je Neymar stigao u PSG.

[su_live_koeficijenti_v2]

Perez se susreo sa ovim dovjcem još u 2013. godini, kada je Neymar napustio Santos i preselio se u Evropu. U to vrijeme, borbu za Neymarov potpis je osvojila Barselona, ​​a sada, kako stoje stvari, Perez će pokušati ponovo.

Vjerojatno nema potrebe reći da će eventualni transfer Neymara u Real postati novi svjetski rekord kada je visina obeštećenja u pitanju. Ali ipak taj transfer ne trebamo očekivati u skorije vrijeme. Najvjerovatniji scenario je da će se Neymar pridružiti Realu nakon isteka ugovora Cristiano Ronalda i ako glasine sugerišu na to da će Perez učiniti sve kako bi Neymara u klub doveo što je prije moguće.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!