NaslovnicaVijestiU Seriji A pokazao da ima ogroman potencijal: Chelsea na ljeto vraća...

U Seriji A pokazao da ima ogroman potencijal: Chelsea na ljeto vraća svog bivšeg igrača!

Čini se da bi Chelsea mogao ovog ljeta otkupiti Jeremie Bogu od Sassuola, izjavio je predsjednik kluba kluba iz Serie A Giovanni Carnevali.

U Seriji A

23-godišnjak je do sada impresionirao sa šest golova i tri asistencije u 22 nastupa, dok je njegova opća prijetnja tempom i tehničkom kvalitetom bila ključna za Neroverdi.

Zauzvrat, ako Chelsea promatra moguće pojačanje za njihov napad ovog ljeta, mogao bi im biti pametan potez pružiti još jednu priliku Jeremie Bogi za impresioniranje na Stamford Bridgeu.

Nejasno je da li je to nešto što bi Frank Lamparda zanimalo u ovoj fazi, ali prema sljedećem izvještaju, to je sigurno opcija za Chelsea, prema Carnevali.

“Chelsea ga može otkupiti u lipnju”, rekao je Carnevali za Goal. “Imamo sjajan odnos s klubom i već smo ih upoznali prije Božića – također i zbog drugih poslova.

„Volimo imati ono što imamo s Barcelonom, imati suradnički odnos.

“Mogu ga vratiti, ali možemo ga i ponovno potpisati. Sve je otvoreno.”

The Sun tvrdi da su igrači poput Jadona Sancha i Moussa Dembele ovog ljeta na radaru Chelseaja, ali ako nisu u stanju dovesti željene ciljeve koji dolaze s ogromnim cjenovnim oznakama, Boga bi mogao biti razuman plan B.

Nakon što je briljirao u Sassuolu i počeo pokazivati ​​da može ispuniti svoj potencijal, druga prilika u zapadnom Londonu mogla bi biti stvarna.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!