NaslovnicaVijestiU SLJEDEĆIH 48 SATI: Chelsea najavljuje novo i najveće pojačanje do sada

U SLJEDEĆIH 48 SATI: Chelsea najavljuje novo i najveće pojačanje do sada

U sljedećih 48 sati, Chelsea najavljuje novo i najveće pojačanje do sada. Evo tko stiže na Stamford Bridge u sljedeća dva dana. Nekoliko izvješća u Italiji upućuju da je Chelsea samo nekoliko dana od završetka dogovora za potpisivanjem Maurizija Sarrija, koji bi trebao preuzeti plavce sljedeće sezone.

U SLJEDEĆIH 48

Talijanski menadžer bi trebao zamijeniti svog zemljaka Antonio Contea čiji je posao bio na rubu od početka sezone, nakon loših nastupa njegove ekipe i njegove stalne osude politike transfera kluba.

Nakon što se borio kroz sezonu kako bi uspješno obrani naslov Premier lige, kojeg su osvojili u prvoj sezoni Contea u Engleskoj, bivši menadžer Juventusa se očekuje da će napustiti klub, dok Chelsea traži zamjenu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izvješća su pokazala da su Plavci bili u razgovorima da dovedu bivšeg menadžer Barcelone Luis Enriquea, ali razgovori nisu napredovali, tako da je Sarri postao novi favorit za klubu na Stamford Bridgeu.

Međutim, sa klauzulom oslobađanja od 8 milijuna funti, Napoli je odbio poslovati sa Chelseajem, iako se čini da klub iz Premier lige nije spreman da plati cijenu za Sarrija piše Calcio Mercato.

[su_live_koeficijenti]

Dogovor bi trebao da se najavi u skorije vrijeme i Conte bi trebao biti otpušten ovog tjedna navode izvještaji. No, Conte će dobiti ogromnu naknadu od 9 milijuna funti, budući da ima još godinu dana preostalog ugovora u Chelseaju.

Da li će Maurizio Sarri postati novi menadžer Chelseaja? Koliko će on biti uspješniji od Contea? Ostaje nam da sačekamo i vidimo što će se dogoditi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!