NaslovnicaVijestiU Torinu se ozbiljno kuha: Brojke od kojih će vam se zamantati!

U Torinu se ozbiljno kuha: Brojke od kojih će vam se zamantati!

Glasine su nešto normalno u nogometnom svijetu, pogotovo u današnje vrijeme. Postoje mnoge grupe koje imaju vlastite interese, te često plasiraaju lažne informacije ali ako ugledna agencija izvještava o mogućoj suradnji, jasno je da se nešto kuha.

Guardiola pronašao pojačanje

Talijanska novinarska agencija AGI (Agenzia Giornalistica Italia) izvještava da će Pep Guardiola biti sljedeći trener Juventusa. Jedna od najcjenjenijih agencija na Apeninskom poluotoku prenosi da će Katalonec potpisati četverogodišnji ugovor, prema kojem će zarađivati nevjkerovatnih 24 milijuna eura po sezoni. Ugovor će biti potpisan 4. lipnja, a službena prezentacija uslijedit će 10 dana kasnije.

NA PREPORUKU CRISTIANA RONALDA: Juventus dovodi pojačanje od 70 milijuna funti iz Barcelone!

Novinari agencije kažu kako je trener Manchester Cityja u utorak bio u Torinu i sastao se s sportskim direktorom Stare dame Fabié Paraticyem. Zanimljiv je podatak da je Juventus povukao sve karte za muzej kluba koje su bile dostupne za 14. lipnja.

“Sve ovisi o njemu, ne znam što će se dogoditi. On nije trener koji je trajao više od tri ili četiri godine u jednom klubu”, rekao je Pablo Zabaleta, koji je 2016. igrao pod Guardiolom u Cityu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!