NaslovnicaVijestiUBIJEDILI GA DA NAPUSTI LIVERPOOL: Mohamed Salah i Alisson savjetovali suigrača da...

UBIJEDILI GA DA NAPUSTI LIVERPOOL: Mohamed Salah i Alisson savjetovali suigrača da ode u Seriju A!

Ubijedili ga da napusti Liverpool. Mohamed Salah i Alisson savjetovali suigrača da ode u Seriju A! Mohamed Salah i Alisson su glavni razlog transfera Ragnar Klavana u Cagliari. Ragnar Klava je otkrio kako su mu njegovi bivši suigrači iz Liverpool pomogli da se preseli u Cagliari.

Ubijedili ga

Estonski branič je potpisao ugovor do 2020. godine, napuštajući Redse samo dvije godinenakon što je otišao u Augsburg, za smanjenu cijenu od 1.8 milijuna funti.

Klavan je tražio savjete od Mohamed Salaha i Alissona prije nego što se preselio u Seriju A.

[su_bet365_100bonus]

On je za Sky Sports rekao: “Imao sam ponude nekoliko timova, uključujući i druge zemlje, ali Cagliari me zaista želio.”

“Darijo Srna me savjetovao da dođem ovamo, dok sam razgovarao sa njim preko Dejana Lovrena. Ostali suigrači iz Liverpoola poput Alissona, Salaha i Lucas Leive su mi govorili da dođem u Seriju A.”

“Siguran sam da ćemo ovdje napraviti sjajne stvari, a ja sam doista sretan. Grad je divan, a tako i navijači, ne mogu čekati da sezona počne.”

Taj transfer dolazi satima nakon što je njemački menadžer upozorio klubove da igrače Liverpoola neće prodati jeftino.

[su_bet365_koeficijenti]

“Reako sam to prije, to je problem prijelaznih rokova, zatvorili smo se u Engleskoj, a čitava Europa je čekala taj trenutak i sada su počeli pokušavati da smanje cijene i dobiju dobre nogometaše.”

“Nitko ne bi trebao misliti tako o Liverpoolu. To se neće dogoditi. Nismo u situaciji gdje moramo smanjivati cijene.”

“Želim imati jako dobru momčad i što više igrača, ali stvarno mislim da bismo trebali dati mogućnost nekim igračima, ali moramo vidjeti koliko je igrača u pitanju,” rekao je Klopp.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!