NaslovnicaVijestiUEFA ODABRALA DREAM TEAM: Među najboljima u prošloj sezoni i dva igrača...

UEFA ODABRALA DREAM TEAM: Među najboljima u prošloj sezoni i dva igrača sa naših prostora!

Tehnička komisija UEFA-e izabrala je “Dream team” u upravo završenoj Ligi prvaka a također su odabrai i tri najljepša pogodka natjecanja. Među najboljim igračima prema UEFA-i ih je čak osam iz Real Madrida.

UEFA ODABRALA

Nakon završne utakmice između Real Madrida i Liverpoola, UEFA-ino tehničko povjerenstvo objavilo je Dream Team Lige prvaka u sezoni 2017./18. Real Madrid pobjednik takmičenja, na popisu ima čak osam igrača.

>> VELIKO POJAČANJE STIŽE NA ANFIELD: Klopp dovodi zvijezdu Bayerna!

– Dream Team Lige prvaka 2017/18 prema UEFA-i:

Vratar: Keylor Navas (Real Madrid), Alisson Becker (Roma)

Braniči: Joshua Kimmich (Bayern München), Sergio Ramos, Marcelo, Raphaël Varane (svi Real), Giorgio Chiellini (Juventus), Virgil van Dijk (Liverpool)

Veznjaci: Kevin de Bruyne (Manchester City), Casemiro, Luka Modrić, Toni Kroos (svi Real Madrid), James Rodriguez (Bayern München)

Napadači: Edin Džeko (Roma), Roberto Firmino Mohamed Salah (oba Liverpool), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Tehnička komisija UEFA također je odabrala tri najbolja pogodka koji su postignuti u takmičenju ove sezone. Real Madrid također prevladava u ovoj kategoriji, a vrijedi spomenuti da je pogodak Edina Džeke protiv Chelseaja u grupnoj fazi takmičenja završio na petom mjestu u ovom izboru.

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid), u četvrtfinalu takmičenja Juventus 0: 3 Real Madrid
2. Gareth Bale (Real Madrid), u finalu takmičenjaReal Madrid Real 3: 1 Liverpool
3. Gonzalo Higuain (Juventus), osmini finala takmičenja, Juventus 2: 2 Tottenham

[su_live_koeficijenti]

Sa ovim je i zvanično završeno ovogodišnje izdanje Lige prvaka, a nova sezona u Ligi prvaka počinje već u julu kada startaju prva predkola u kojem će se takmičiti sa naših prostora Crvena Zvezda, Dinamo, Zrinjski i Olimpija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!