NaslovnicaVijestiUH, KAKAV ULTIMATUM: Zbog ovoga Chelsea još uvijek NEMA trenera!

UH, KAKAV ULTIMATUM: Zbog ovoga Chelsea još uvijek NEMA trenera!

Chelsea još uvijek traži zamjenu za Antonio Conte. Razgovori su u tijeku sa novim kandidatima, ali postoji prepreka koja je spriječila da se postigne sporazum sa bilo kim od njih. Visoka prepreka.

Zbog ovoga Chelsea

Plavci aktivno traže zamjenu za Antonija Contea, koji nije postigao ono što je od njega tražio menadžment londonskog kluba u protekloj sezoni. Neuspješna sezona donijela je veliko razočaranje na Stamford Bridgeu i Roman Abramovich bio je odlučan zamijeniti Conte s novim strategom.

Ponovo je pronašao  u Italiji. Bivši strateg Napolija, Maurizio Sarri, je kao što znate najbliži preuzimanju klub. Razgovori su se vodili dugo vremena i kada se činilo da bi se postigao sporazum, stvar se zakomplicirala. Sve se zaustavilo i utišalo.

>> SLOVAČKA U ŠOKU: Slovački nogometaš i rekorder slovačke lige izvršio samoubistvo

No, za to postoji dobar razlog. Tim iz Napolija je kao uslov Sarriju i Chelseaju postavio ultimatum, prema kojem Chelsea neće moći kupovati nogometaše Napolija. Napolitanci ne žele da u Chelsea puste trenera i još neke igrače. Od toga neće biti ništa i navodno su Italijani to već dogovorili sa Sarrijem rpilikom rastanka. U bilo koji klub da odeš, ne možeš dovoditi igrače iz Napolija.

[su_bet365_100_bonus]

Činjenica je da je Chelsea zainteresiran za Kalidou Koulibalya, koji, prema tim informacijama koje dolaze iz Napolija, očito neće moći dobiti ili će se morati odlučiti za drugog trenera koji nema rstrikcije prilikom kupovine igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!