NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Ukoliko ne osvojim Ligu prvaka u Bayernu moj rad je...

Pep Guardiola: Ukoliko ne osvojim Ligu prvaka u Bayernu moj rad je nepotpun

Trener Bayerna Pep Guardiola otgovorila je svojim kritičarima i poručio da će uraditi sve kako bi se od kluba oprostio na najbolji mogući način – trofejom Lige prvaka

Guardiola

Bayern je u četvrtfinalu Lige prvaka eliminirao Benficu ukupnim rezultatom 3:2, nakon što je sinoć u Lisabonu odigrao neriješeno 2:2.

“Zadovoljni smo plasmanom u polufinale jer je Liga prvaka vrlo teško natjecanje. Ispunili smo cilj i sada hoćemo da stignemo do finala. Po onome što čitam iz njemačkih medija, ukoliko ne osvojim Ligu prvaka moj rad u Bayernu biće nepotpun. Svakako je cilj da dođem do trofeja.”, rekao je Guardiola, koji će igrati sedmo polufinale Lige prvaka, nakon isto toliko sezona u trenerskoj karijeri.

“Nikad nisam pobijedio u toliko utakmica u mom životu i nisam siguran da ovo mogu ponoviti u budućnosti.”

Španjolski trener po završetku sezone preuzet Manchester City, a prelazak je objelodanjen još početkom veljače. Guardiola u trenerskoj karijeri ima dvije Lige prvaka, a za “het-trik” boriće se s madridskim Realom i Atleticom, kao i budućim klubom Manchester Cityjem.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Pep Guardiola je kao igrač nastupao za mnoge klubove. Prvo za Barcelonu B, a onda i za prvi tim Barcelone za koji je odigrao preko 260 utakmica. Od 2001. godine igrao je u Italiji. Prvo za Bresciju, pa onda za Romu, te se onda opet vratio u Bresciju. Karijeru je zavšrio u Doradosu, meksičkom klubu. Takođe je nastupao i za špansku reprezentaciju. Što se tiče trenske karijere, trenirao je samo dva kluba, Barcelonu i Bayern.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!