NaslovnicaVijestiUnited i Arsenal žele igrača Juventusa za 40 milijuna eura

United i Arsenal žele igrača Juventusa za 40 milijuna eura

23-ogodišnji Daniele Rugani na meti je velikih klubova diljem Europe, a najveći interes za dovođenjem mladog stopera iz Juventusa pokazali su Manchester United i Arsenal. Kako pišu Engleski mediji – Wenger i Mourinho spremni su dati 40 milijuna eura kako bi doveli mladog Talijana u svoju zadnju liniju.

united i arsenal žele ruganija
united i arsenal

Daniele Rugani i njegov agent Davide Torchia kao i Juventus pomno slušaju ponude. Juventus je za tako dobre novce spreman prodati mladog Ruganija, a njemu se sviđa ideja o promjeni kluba jer je nezadovoljan minutažom koju dobiva kod Allegrija. Naime, Rugani je ove sezone igrao samo 1100 minuta, odnosno 900 minuta u okviru Serie A te 110 u Ligi prvaka i 90 u kupu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

S obzirom na minutažu koju je Rugani dobivao prethodnih sezona, u ovoj igra znatno više. Kada je tek došao, u sezoni 2015/16 Rugani je u cijeloj sezoni u prvenstvu igrao samo 1161 minutu, u sezoni 2016/17 igrao je 1078, a ove sezone već do Božića odigrao je 900 minuta. Vjerojatno je razlog tome odlazak Leonarda Bonuccija, no čini se da Daniele Rugani više nema strpljenja čekati svoju priliku.

Rugani je u Juventus stigao još 2012. godine na posudbu kao 18-ogodišnjak. Nakon posudbe Rugani se vratio u Empoli, a 2015. godine ‘Stara dama’ otkupila je mladog stopera za 5 milijuna eura. Danas na stolu navodno imaju ponudu od 40 milijuna eura.

Bitka Arsenal – United

Kako piše engleski Sun – Wenger je u boljoj poziciji za dovođenje Ruganija. Naime, Juventus bi mogao dovesti Stefana de Vrija kojemu na ljeto ističe ugovor, a i ne igra Ligu prvaka pa bi bio veliko pojačanje već za ovaj zimski prijelazni rok.

[su_live_koeficijenti]

Mourinho nije ništa manje zainteresiran. Naime, njihovo ovogodišnje pojačanje Victor Lindelof pokazao se kao promašeni transfer, a plaćen je čak 35 milijuna eura, a uz određene bonuse vrijednost tog transfera mogla bi se popeti i na 45 milijuna eura. Koliko Mourinho ne vjeruje Lindelofu govori činjenica da je ove sezone igrao tek 560 minuta u okviru Premier Lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!