NaslovnicaVijestiUNITED DOGOVORIO SVE USLOVE: Na Old Trafford stiže novo pojačanje!

UNITED DOGOVORIO SVE USLOVE: Na Old Trafford stiže novo pojačanje!

United dogovorio sve uslove. Na Old Trafford stiže novo pojačanje. Manchester United se dogovorio za osobne uvjete sa Yerry Minom prije njegovog transfera iz Barcelone, kažu izvještaji.

United dogovorio

Manchester United je dogovorio sve uslove sa Yerry Minom pred njegov navodni transfer iz Barcelone ovog ljeta, navodi se u izvješćima iz Španjolske.

Španjolske novine Mundo Deportivo, kako ih citira Metro, izvještava da Crveni vragovi zatvaraju sporazum o dovođenju 23-godišnjaka na Old Traffordu ovog ljeta.

Ista priča kaže da će Minin ugovor u Manchester Unitedu biti oko 7.5 milijuna funti godišnje ili oko 145.00 funti tjedno prije poreza.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, članak također tvrdi da Manchester United i Barcelona tek trebaju da podmire naknadu za braniča, pri čemu su dva kluba za koje se vjeruje da su u razlici od samo 5 milijuna funti po svojim procjenama za zvijezdu sa Svjetskog prvenstva.

Manchester United je u nekoliko posljednjih tjedana bio povezan sa čitavim nizom igrača, budući da Mourinho još uvijek želi pojačati svoju momčad prije početka sljedeće sezone.

[su_bet365_100bonus]

Crveni vragovi su ovog ljeta potpisali samo tri igrača, a Mourinho želi izgraditi momčad sposobnu za osvajanje naslova sljedeće sezone.

Druga sezona Jose Mourinha je bila razočaravajuća, jer su Crveni vragovi završili na drugom mjestu na Premier ligi nakon što nisu osvojili niti jedan trofej prošle sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!