NaslovnicaVijestiUNITED PRONAŠAO IDEALNU ZAMJENU ZA MOURINHA: Dobit će budžet od 175 milijuna...

UNITED PRONAŠAO IDEALNU ZAMJENU ZA MOURINHA: Dobit će budžet od 175 milijuna funti!

United pronašao idealnu zamjenu za Mourinha. Dobit će budžet od 175 milijuna funti! Manchester United je navodno napravio Juventusovog menadžera Massimiliana Allegrija svojim prioritetnim ciljem za zamjenu Jose Mourinha.

Talijanski taktičar je ostvario pobjedu nad Mourinhom na Old Traffordu u utorak navečer, dok je Juventus nadigrao Uniteda u pobjedi od 1-0.

Allegri je već dugo povezan sa mnoštvom vrhunskih klubova u Premier ligi, a ljeti su se obratili i Arsenal i Chelsea prije nego što je odlučio da ostane u Torinu.

Međutim, kako tvrdi Daily Star, United je održao razgovore oko slijetanja Allegrija i želi mu pružiti čudovišni transferni budžet od 175 milijuna eura kako bi okrenuo formu Uniteda.

[su_bet365_100bonus]

51-godišnjak je bio veliki uspjeh sa Juventusom, osvajajući četiri naslova Serije A sa klubom, uz onu koju je ranije u karijeri osvojio sa AC Milanom.

Čini se jasnim Allegri je jedan od najznačajnijih menadžerskih umova na svijetu u ovom trenutku i mogao bi biti idealan za Unitedove napadače.

Velika ulaganja su trakođer potrebna u ovom Manchester Unitedovom timu nakon nedostatka aktivnosti na ljetnom prijelaznom roku i nekih loših kupnji Jose Mourinha, kao što su Alexis Sanchez, Fred, Victor Lindelof i Eric Bailly.

[su_bet365_koeficijenti]

175 milijuna funti bi trebalo na neki način da poboljša stvari, dok je Allegri već radio sa Paul Pogbom u Juventusu i mogao bi biti čovjek koji će rekord kluba vratiti u najbolju frmu.

Zinedine Zidane je također ostao povezan sa poslom u Unitedu, ali Allegri se sada čini jednoglasno omiljenim među šefovima sa Old Trafforda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!