NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: United protiv neugodnog Crystal Palacea ne može računati na 5...

KLADIONIČARI OPREZ: United protiv neugodnog Crystal Palacea ne može računati na 5 standardnih nogometaša!

Ole Gunnar Solskjaer nalazi se u velikim problemima te je opravdano  zabrinut. On trenutno samo bespomoćno može promatrati koliko ključnih igrača u njegovoj ekipi traži pomoć u medicinskoj službi kluba.

Ponuda prihvaćena

Samo u prvom poluvremenu velikog subotnjeg derbija protiv Liverpoola klupska medicinska služba tri puta je poslanana teren kaako bi se ukazala pomoć nogometašima Manchester Uniteda. U tom meču povrijedili su se Ander Herrera, Juan Mata i Jesse Lingard, a trener Ole Gunnar Solskjaer morao je zamijeniti sva tri nogometaša do poluvrmena. Još prije početka utakmice, povrijedio se i Nemanja Matić koji igra preporođeno pod vodstvom Norvežana.

Bivši trener Chelseaja Jose Mourinho dao zanimljiv komentar o incidentu između Kepe i Sarrija

Međutim, Marcos Rashford, koji je odigrao subotnju utakmicu do kraja, u srijedu, protiv Crystal Palaca, vjerojatno neće biti spreman te su male šanse da zaigra.

Stanje spomenutih nogometaša u klubu se još uvijek prati, ali uskoro će biti jasno tko će uskoro ponovno moći igrati, a tko ne. Ekipa Crystal Palacea je vrlo neugodna sa nekoliko vrhunskih nogometaša u vrhu napada te je za očekivati vrlo težak i neizvjestan meč.

Bet365 kladionica na “Draw no Bet” opciju na Crystal Palace nudi koeficijent od čak 2,10. Vjerujemo kako domaćini u ovom meču mogu ostati neporaženi s obzirom da United idući tjedan čeka revanš protiv PSG-a u Parizu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!