NaslovnicaVijestiUNITED SPREMAN ZAMIJENITI LUKAKUA: Na Old Trafford stiže napadač koji je dva...

UNITED SPREMAN ZAMIJENITI LUKAKUA: Na Old Trafford stiže napadač koji je dva puta osvojio Zlatnu kopačku!

Manchester United je, kako se izvješćuje, spreman prihvatiti zamjenu igrača sa Interom iz Milana za Romelu Lukakua, što bi značilo da Mauro Icardi dolazi u drugom smjeru.

UNITED SPREMAN ZAMIJENITI

Argentinac je bio odličan golgeter u svoje vrijeme u Seriji A, nakon što je dva puta završio kao najbolji strijelac i osvojio Zlatnu kopačku oba puta.

Icardijeva forma je malo pala u 2018/19 sezoni, ali on je i dalje jedan od najboljih napadača na svijetu, koji bi mogao ojačati Unitedov sastav, a Express izvješće navodi da su Crveni đavoli zainteresirani za njega.

Ostaje da se vidi hoće li svi sudionici da se slože sa ovim zamjenskim dogovorom, s tim da razmjene, kao što je ova, zapravo nisu toliko uobičajene, unatoč brojnim glasinama koje se prenose svake godine, što sugerira da bi se to moglo dogoditi.

COPA AMERICA: Najava 46. izdanja ovog natjecanja!

Ipak, ako bi se Lukaku preselio u Inter, Unitedu bi zasigurno trebala zamjena, a Icardi bi za njih mogao biti najjednostavnija opcija u tom području.

Vrhunske napadače je teško dovesti i to bi moglo odvući pažnju Uniteda od potrebnih pojačanja u veznom redu i obrani ovog ljeta, međutim, oni bi zasigurno pozdravili potpis Icardija na vrlo pozitivan način.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!