UNITED U PROBLEMIMA NAKON PRIJELAZNOG ROKA: Evo zašto Ed Woodward nije želio dovesti igrače koje je Mourinho predložio!

United u problemima nakon prijelaznog roka. Evo zašto Ed Woodward nije želio dovesti igrače koje je Mourinho predložio! Manchester United je ovog ljeta uspio dovesti tri nova pojačanja: Fred, Diogo Dalot i Lee Grant. Nije bio vrlo uspješan prijelazni rok u očima Jose Mourinha.

United u problemima

Portugalski trener, koji je potrošio više od 300 milijuna funti od dolaska na Old Trafford u 2016. godini, pozivao je Ed Woodwarda da potpiše braniča.

Mourinho je bio oduševljen Harry Maguireom, Tobyjem Alderweireldom, Diego Godinom, Jeromeom Boatengom i Yerry Minom.

No, klub nije uspio dovesti bilo koji od svojih obrambenih ciljeva.

Umjesto toga, bivši menadžer Chelseaja se mora osloniti na Chris Smallinga, Phil Jonesa, Victor Lindelofa i Eric Bailyja ove sezone.

Prema Guardianu, šefovi Manchester Uniteda, koji su prethodno podupirali svog menadžera na transfer tržištu – aktivno su odlučili da ne kupuju Mourinhove transfer mete.

Imali su sumnje o igračima koje je Mourinho identificirao i vjerovali su da su to samo kratkoročne popravke na tim pozicijama.

Guardianov glavni nogometni pisac Daniel Taylor piše: “Unitedov zaključak je da je u većini slučajeva Mourinho na meti imao braniče, koji nisu bili bolji od onih koje je već imao na raspolaganju.”

Mourinhovo oduševljenje za engleskog junaka sa Svjetskog prvenstva nije bilo oduševljenje cijelog kluba, koji nije imao namjeru potrošiti blizu 75 milijuna funti za Maguirea.

Klupska hijerarhija je također odbila pustiti Anthony Martiala unatoč prijelomnom odnosu sa menadžerom.

Taylor je dodao: “Sumnja u Unitedovu hijerarhiju je da menadžer ima kratkoročni pogled, a ne strateško razmišljanje o tome što bi bilo bolje za klub u nadolazećim godinama.”

Alderweireld je bio jako povezan sa prelaskom na Old Trafford cijelo ljeto, ali Spursi nikada nisu ni dobili ponudu od Uniteda.

Ed Woodward navodno nije bio zainteresiran za potrošnju 50 milijuna funti na igrača kojem je uskoro 30 godina.

Sa klauzulom za oslobađanje od 18 milijuna funti, Woodward je želio napraviti iznimku za 32-godišnjeg Diego Godina, ali igrač je želio ostait u Atletico Madridu.

Yerry Mina je bio još jedan cilj, ali United je to odbio zbog onoga što su smatrali da je prevelika naknada za agenta.

Mourinho i Manchester United će krenuti svoju sezonu danas protiv Leicester Cityja kod kuće.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.