NaslovnicaVijestiUNITEDA POZVALI DA POTROŠI 100 MILIJUNA FUNTI: "Dovedite ga po svaku cijenu!"

UNITEDA POZVALI DA POTROŠI 100 MILIJUNA FUNTI: “Dovedite ga po svaku cijenu!”

Uniteda pozvali da potroši 100 milijuna funti! Navijači Manchester Uniteda su nedavno na Twitteru pozvali kluba da potroši neke novce i dovede zvijezdu Napolija i Senegala Kalioud Koulibalyja na Old Trafford.

Uniteda pozvali

Branič je sinoć bio u akciji protiv PSG-a u Ligi prvaka, a njegov nastup protiv francuskih divova je zapažen od strane Unitedovih navijača.

Senegalac je bio brilijantan protiv Neymara, Mbappea i kompanije u utorak, jer je momčad PSG-a uspjela zadržati rezultat od 1-1, rezultat koji je Napolija odveo na vrh skupine u Ligi prvaka, gdje imaju isto bodova kao i Liverpool u ovom trenutku.

Unitedovi navijači su to brzo primijetili, a neki su čak i na Twitteru tvrdili da klub mora potpisati 27-godišnjaka, nešto što Crveni đavoli vjerojatno trebaju uzeti u obzir, jer je Koulibaly zaista odličan.

Obrambeni igrač je uspio utišati Mbappea, Neymara i Cavanija tijekom cijele utakmice u utorak, budući da su se sva trojica mučili da prođu pored Koulibalyja i njegovih suigrača iz Napolija bezbroj puta tijekom cijelog susreta.

United ima neke obrambene probleme ove sezone, a potpisivanje Koulibalyja bi mogla biti karta za rješavanje ovih problema u bliskoj budućnosti.

Nakon utorka navečer, čini se da Unitedovi navijači definitivno znaju koga žele potpisati u budućnosti, ako je vjerovati njihovim objavama na Twitteru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!