NaslovnicaVijestiUNITEDU ODOBRENO: Spremni zapečatiti transfer od 100 milijuna funti za veznog igrača!

UNITEDU ODOBRENO: Spremni zapečatiti transfer od 100 milijuna funti za veznog igrača!

Unitedu odobreno! Spremni zapečatiti transfer od 100 milijuna funti za veznog igrača! Manchester Unitedu je odobreno da zapečati transfer veznjaka Wolvesa Ruben Nevesa nakon citata od Manchester Cityjevog Pep Guardiole.

Unitedu odobreno

21-godišnjak zvijezda je u posljednje vrijeme povezana sa Unitedom i Cityjem, nakon što je igrač odlično igrao u Premier ligi i pokazao se kao jedan od najboljih mladih igrača u Europi.

Međutim, Guardiola se obratio transfernim glasinama koje povezuju Cityja sa ponudom od 100 milijuna funti za Nevesa i ustrajava kako se to neće dogoditi.

“Prije mjesec dana samo počeo čitati, Ruben Neves, ponuda od 100 milijuna funti za veznog igrača. To se neće dogoditi. Mi nećemo platiti 100 milijuna funti za veznog igrača,” rekao je Guardiola za Daily Mirror.

Ovo je ogroman poticaj za United, koji je u novije vrijeme u velikoj mjeri povezan sa portugalskim internacionlacom, a koji su možda u boljoj poziciji da priušte ovaj transfer.

Crveni đavoli također imaju više potrebe za Nevesom i kvalitetima koje će donijeti, zbog trenutnog nedostatka mogućnosti u veznom redu.

Fred se pokazao lošim potpisivanjem još od svog ljetnog dolaska iz Shakhtara, dok Nemanja Matić i Ander Herrera također ne izgledaju kao najbolje dugoročne opcije u tom području.

Ako će City odustati od ovog transfera i ako je vjerovati Guardioli, United bi stvarno mogao imati sreće ako bi mogli dovesti Ruben Nevesa do kraja mjeseca.

Wolves večeras igra protiv Manchester Cityja na Etihad stadionu, a naše analize o ovoj utakmici možete pratiti na našem forumu koji je svakodnevno aktivan.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!