NaslovnicaVijestiUplašeni namjerama Joana Laporte: Evo do kada je PSG ponudio ugovor Messiju

Uplašeni namjerama Joana Laporte: Evo do kada je PSG ponudio ugovor Messiju

Niti sedam dana nakon što je “Mundo Deportivo” objavio da čelnici Barcelone počinju raditi na formuli po kojoj će Lionela Messija pokušati dovesti na Nou Camp kako bi tamo završio karijeru, isti španjolski list danas objavljuje kao glavnu informaciju kako je PSG ponudio Messiju novi ugovor.

Očigledno uplašeni onim što sprema Barcin predsjednik Joan Laporta, na Parku prinčeva ideje i namjere počele su se pretvarati u konkretna djela. Luis Campos nema ništa protiv da se suradnja s Messijem produži, ne kako je prvobitno planirano, do lipnja 2024., nego do ljeta 2025. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A za to je PSG spreman platiti po sadašnjim uslovima, što znači da bi Argentinac nastavio zarađivati oko 35 milijuna eura neto, na godišnjoj razini.

Druga godina bi bila opciona i ovisila bi o dogovoru obje strana, no bez obzira na to, jasno je da takve uvjete Leo vjerojatno ne bi mogao dobiti ni u jednom drugom klubu.

Podsjetimo, Messi je s Parižanima dogovorio dvogodišnju suradnju u ljeto 2021. godine. Bilo je govora da je tom prilikom ubačena klauzula o dodatnoj sezoni, ali s obzirom na sve što se posljednjih mjeseci piše, nije isključeno da bi Leo idućeg ljeta mogao postati i slobodan igrač.

U Parizu vjeruju da vrijeme trilling MNM-a (Mbape, Neymar, Messi) tek dolazi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!