NaslovnicaVijestiPročitajte upute Grada Zagreba redarima za utakmicu Engleska - Hrvatska

Pročitajte upute Grada Zagreba redarima za utakmicu Engleska – Hrvatska

Grad Zagreb izdao je priopćenje u kojem napominje da su redarima dane upute za utakmice Engleske i Hrvatske.

“Sektor za komunalno i prometno redarstvo Grada Zagreba izdao je uputu komunalnim i prometnim redarima da, uzevši u obzir produženi rad ugostiteljskih objekata te održavanje Europskog prvenstva u nogometu, a samim time i niza događanja na javnim mjestima, pojačaju komunalne aktivnosti i aktivnosti vezane uz promet u mirovanju te da predvide pravovremeno dovoljan broj operativnih izvršitelja.

Isto tako, komunalni i prometni redari upućeni su da intenziviraju suradnju s Policijskom upravom zagrebačkom i Državnim inspektoratom. Grad Zagreb će osigurati dovoljan broj redarske službe za pružanje pomoći građanima i usmjeravanje građana te osigurati nazočnost hitne službe na mjestima javnog okupljanja, te na taj način uložiti dodatne napore u poštivanje epidemioloških mjera koje su na snazi.

U duhu preporuka Nacionalnog stožera pozivamo sugrađane da poštuju sve preporuke Nacionalnog stožera u smislu zaštite zdravlja, a nadležne će gradske službe poduzeti dodatne napore i ojačati suradnju s nadležnim državnim tijelima koji su članovi Stožera civilne zaštite Grada Zagreba kako bi se građanima osigurala podrška u zaštiti njihovog zdravlja.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!