NaslovnicaVijestiUpute: Kako postati profesionalni kladioničar

Upute: Kako postati profesionalni kladioničar

Upute kako postati profesionalni kladioničar. Ako želite da dobijete na kladionici, onda morate znati osnove nogometnog klađenja. Znati kako se kladiti i na što se kladiti daje vam ogromnu prednost u odnosu na ostale amaterske kladioničare.

Upute

U ovom dijelu, mi ćemo sa vama podijeliti nekoliko važnih čimbenika koje bi trebali uzeti u obzir prije nego što krenete na nogometno klađenje.

Forma timova

Pogledajte njihovu nedavnu formu. Provjerite tko je bio protivnik i koja je bila situacija protivnika u vrijeme utakmice. Ako je dostupno, pročitajte nedavne izvještaje utakmica da vidite da li tim jednostavno nije imao sreće zbog odlične forme protivničkog golmana na taj dan i slično.

Statistika: Kod kuće i u gostima

Provjerite statistike kod kuće i u gostima. neki timovi igraju bolje na domaćem terenu, neki igraju bolje u gostima. Također, provjerite da li je ta utakmica možda lokalni derbi ili da li ekipe dijele isti stadion.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Međusobni odnosi

Provjerite povijest međusobnih odnosa oba kluba. Domaća i gostujuća povijest je vrlo važna. Vi ćete biti iznenađeni kako se povijest ponavlja u nekim utakmicama iz godine u godinu.

Novosti timova pred utakmicu

Budite sigurni da uvijek provjerite ozljede i suspenzije timova. Koji igrači nedostaju i koliko su važni. Ako postoje, provjerite ozljede, ako su dugogodišnje ili nove ozljede od posljednje utakmice itd. Koliko su dobri igrači koji će igrati umjesto onih što nedostaju u timu.

Motivacija

Motivacija je vrlo važna, pogotovo kada je kraj sezone blizu. Zapitajte se, ako timu trebaju bodovi. Je li ekipa igrala europski nogomet, a možda će stoga odmarati igrače. Je li tim zainteresovan za kupove.

Raspored

Provjerite raspored tima. Koliko utakmica su igrali u posljednjih nekoliko dana. Da li su igrači umorni. Kada će ponovo igrati. Je li sljedeća utakmica važna za tim.

[su_euro_soccer_bonus]

Fokus

Svatko ima svoju stručnost i posebnost. Tu može biti nekoliko stotina nogometnih utakmica. Važno je ostati fokusiran na natjecanja sa kojim ste upoznati, s na primjer, engleskom Premier ligom, italijanskom Serijom A, Ligom prvaka itd. Imat ćete više znanja o ekipama i igračima u ovim nogometnim ligama i veće šanse za dobitak.

LIVE klađenje

To je uživo klađenje, dok gledate na TV-u ili slijedite live score. Imate veću vjerojatnost za pobjedu budući da možete vidjeti kako ekipa igra u tom trenutku.

Ukoliko želite da budete među profesionalnim kladioničarima i da pratite profesionalne prijedloge za klađenje iz raznih sportova možete to uraditi na našem forumu na kojem vam dajemo prijedloge sa analizama na svakodnevnoj bazi. Sve što trebate jeste da se registrujete klikom na gumb ispod. Registracija je potpuno besplatna. Hvala vam i nadamo se da ćemo vas vidjeti tamo.

REGISTRUJTE SE NA FORUM!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!