NaslovnicaVijestiUzalud vam trud naftaši - ponovno ste zapeli u osmini finala!

Uzalud vam trud naftaši – ponovno ste zapeli u osmini finala!

PSG već godinama gradi momčad novcem iz Katara. Njihove ambicije iz sezone u sezonu sve su veće. Nakon što su prošle godine imali 4-0 svi su pomislili – imamo novog velikog igrača na sceni, no već u sljedećoj utakmici dokazali su da to nisu. Sada su kupili 2 igrača za 400 milijuna i opet ispali u istoj fazi Lige prvaka.

Za početak je bitno naglasiti kako su ta dva nova pojačanja plaćena 400 milijuna eura. Radi se o dva vanserijska ofanzivna igrača, ali brutalno je kada znamo da su njih dvojica skuplji od početne postave Real Madrida. Od momčadi koja je osvojila Ligu prvaka i prošle i pretprošle sezone.

Neymar je plaćen 222 milijuna eura – gotovo isto kao cijela prva postava Real Madrida koja je danas istrčala na teren (229,5 milijuna eura)

Početna postava Real Madrida: Keylor Navas – 10 milijuna eura, Ramos 27 milijuna eura, Varane 10 milijuna eura, Carvajal 6,5 milijuna eura, Marcelo 6,5 milijuna eura – Kovačić 30 milijuna eura, Casemiro 6 milijuna eura, Asensio 3,5 milijuna eura, Vasquez 1 milijun eura, Cristiano Ronaldo 94 milijuna eura, Benzema 35 milijuna eura

[su_live_koeficijenti]

Najveći gubitnik – Emery

Unai Emery je najveći gubitnik u cijeloj priči. U ruke je dobio “savršeni” stroj, a nije napravio ništa. Prošle godine imali su 4-0 u prvoj utakmici protiv Barcelone, a onda su pokazali luzerski mentalitet. Igrači su među sobom pričali – bilo bi dobro da izgubimo 5-1, a i dalje prođemo!

Pravim čudom tada je ostao trener i ne samo da je ostao trener nego je dobio dva najveća talenta svijeta u svoju momčad. Istina, Neymar mu se ozlijedio i nije ga imao u drugoj utakmici, ali opravdanja nema! Emery je u prvoj utakmici istrčao u krivom sastavu koji je čak bio i ravnopravan protiv tada Reala van forme. Tada Emery radi krive izmjene, a Zidane prave i Real u zadnjim minutama dobiva utakmicu 3-1. Isključivi krivac tog poraza je Unai Emery koji je usput probudio uspavanog lava – prvaka Europe.

Real se u međuvremenu dosta digao i danas je pokazao zašto su prvaci Europe. Ovako nezgodno gostovanje poprilično su odradili rutinski. Umrtvili su PSG-ovu igru. Real je bio za nijansu bolji, a onda se pojavio Cristiano Ronaldo i pokazao zašto je najbolji igrač u povijesti Lige prvaka.

[su_champions_league]

Za njega 102 gol u dresu Real Madrida u Ligi prvaka, a Zidaneu veliko olakšanje. Real je nakon gola proigrao, uvukla se nervoza u igrače PSG-a i do tada najbolji igrač Parižana Marco Verratti, napadne suca zbog nedosuđenog prekršaja, a Brych bez velikog razmišljanja daje drugi žuti i crveni karton. Gotova priča u Parizu.

Zidane je još jednom svima pokazao da nije samo autoritet, nego pravi stručnjak za Ligu prvaka, a Cristiano Ronaldo pokazao da je ovo njegovo natjecnaje. Uzalud vam trud naftaši, rezultati ne dolaze preko noći – više sreće drugi put..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!