NaslovnicaVijestiUzalud vam trud naftaši - vol. 2

Uzalud vam trud naftaši – vol. 2

Prije nekoliko tjedana Real Madrid iz Lige prvaka izbacio je PSG-a. PSG je u prvu utakmicu ušao kao favorit na Santiago Bernabeuu, to dovoljno govori u kakvoj je formi bio PSG. Slična situacija i sada, City je bio favorit na Anfieldu, klub bez povijesti u Ligi prvaka protiv peterostrukog osvajača najelitnijeg klupskog natjecanja.

Sada su svi generali poslije bitke, nitko više ne smatra da je PSG bio ozbiljan konkurent za trofej Lige prvaka, no nije to bilo tako prije nego što je naišao na Real. Pisalo smo tada ‘uzalud vam trud naftaši vol 1.’, a sada je na red došao i drugi naftaš – Manchester City.

U sinoćnoj utakmici City je pregažen na Anfieldu rezultatom 3-0, a Guardiola i njegova vojska u 90 minuta na kultnom stadionu nisu imali niti jedan jedini udarac u okvir gola. Ekipa koja je doživjela prepod u ovoj sezoni, ekipa koja u potpunosti dominira Premier ligom, sinoć je pregažena od jedine ekipa koja ih je porazila i u Premier ligi.

[su_bet_builder]

Guardiola je najbolji trener na svijetu kada je riječ o man managmentu i pozicijskom nogometu, no on ima svojih mana. Njegova velika mana je njegov ego koji mu ne dopušta da se on prilagođava moćnom protivniku nego želi da se druge ekipe igrom prilagođavaju i pokoravaju njegovoj. Kada naleti da dobru ekipu s druge strane biva razbijen i to se događa već godinama. On 2011. godine kada je uzeo svoju zadnju Ligu prvaka, niti u jednoj sekundi on nije imao rezultat koji bi ga vodio u finale Lige prvaka.

U polufinalu 2012. izbacio ga je Chelsea, 2014. Real 5-0, 2015. izbacila ga je njegova Barcelona, a 2016. godine Atletcio Madrid. Onda je došao u City gdje je ispočetka lutao, a u Ligi prvaka izbacio ga je Jardimov Monaco već u četvrtfinalu.

[su_champions_league]

Otkako je došao u Manchester City Pep Guardiola potrošio 531,3 milijuna eura. Dakle, preuzeo je momčad koja je godinu prije igrala polufinale Lige prvaka, uložio u nju preko 500 milijuna eura da bi u dvije sezone uzeo tek jedno prvenstvo (tek će uzeti) i Carabao Cup te ispao u četvtfinalu prošle godine, a i sada je na rubu ispadanja.

Nitko ne može poreći dominaciju PSG-a i Cityja u prvenstvu, no do uspjeha u Ligi prvaka dug je put pred njima. Gospodo šeici, dajte PSG-u i Cityju još makar po milijardu eura da nam svima dokažu kako su oni moćni jer očito kako PSG-u nije pomogao dvojac od “samo 400 milijuna eura” kao ni Cityju obrana u kojoj ispred najskupljeg golmana svih vremena stoje drugi i treći najskuplji stoperi svih vremena uz najskupljeg lijevog kao i najskupljeg desnog bočnog svih vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!