NaslovnicaVijestiUŽIVO: Izvanredna konferencija za medije Zdravka Mamića!

UŽIVO: Izvanredna konferencija za medije Zdravka Mamića!

Večeras od 21 sat prvi čovjek Dinama, Zdravko Mamić održat će izvandrednu press konferenciju. Mamić je konferenciju najavio dramatičnim videopozivom najavivši kako će iznijeti “šokantan sadržaj od kojih bi se mogli tresti sami temelji sudbene vlasti Republike Hrvatske.”

Podsjetimo, u srijedu u podne je zakazano izricanje presude Zdravko Mamiću na Županijskom sudu u Osijeku zbog optužbi da je iz Dinama izvukao 116 milijuna kuna (oko 15 milijuna eura), te državni proračun ošteti za 12 milijuna kuna (oko 1,6 milijuna eura).

[su_bonus]

Gledajte press konferenciju uživo na videu ispod:


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!