NaslovnicaVijestiVALVERDE POJAČAVA NAPAD: Barcelona poslala ponudu od 55 miliona eura za jednu...

VALVERDE POJAČAVA NAPAD: Barcelona poslala ponudu od 55 miliona eura za jednu od najvećih zvijezda Chelseaja!

Prema pisanju brojnih engleskih medija, čelnici Barcelone poslali su ponudu u vrijednosti od oko 55 miliona eura za jednu od najvećih zvijezda Chelseaja, a riječ je o Brazilcu Willianu.

Barcelona želi Williana

Nakon osvajanja dvostruke krune prošle sezone, trener katalonskog kluba Ernesto Valverde planira dodatno pojačati tim ovog ljeta, te sljedeće sezone krenuti u pohod na Ligu prvaka.

[su_bet365_100bonus]

Daily Mail navodi kako bi Willian u slučaju dolaska na Camp Nou igrao u rotaciji sa Ousmaneom Dembeleom. Pored toga, ove engleske novine još pišu kako su predstavnici 29-godišnjaka već bili u Barceloni kako bi započeli pregovore. Ipak, Chelsea je odbio početnu ponudu Blaugrane od 55 miliona eura, a glavni razlog za to je jer interes za Williana pokazuje i Manchester United, koji je spreman ponuditi i Anthonyja Martiala u zamjenu.

Trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho pod svaku cijenu se želi ujediniti sa Willianom, kojeg je doveo na Stamford Bridge prije pet godina. Brazilac je prošle sezone u dresu ‘Plavaca’ odigrao ukupno 55 utakmica u svim takmičenjima, ali se navodno posvađao pred kraj sezone sa Antoniom Conteom, te ne bi imao ništa protiv odlaska iz londonskog kluba. On je i sam nedavno komentarisao odnos sa talijanskim stručnjakom izjavivši: “Zadovoljan sam svojim nastupima protekle sezone, igrao sam jako dobro i uvijek sam davao sve od sebe i radio naporno. Ponekad je bilo teško ostati na klupi, ali poštujem odluku trenera.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!