NaslovnicaVijestiVALVERDE STRAHUJE: Barcelona će ovog siječnja izgubiti još jednu zvijezdu!

VALVERDE STRAHUJE: Barcelona će ovog siječnja izgubiti još jednu zvijezdu!

Barceloni će uvijek biti teško zamijeniti Andresa Iniestu i Xavija u veznom redu, tako da nije potpuno iznenađujuće što su imali nekoliko veznjaka koji su dolazili i odlazili u posljednjih nekoliko godina.

VALVERDE STRAHUJE

Sergio Busquets je ostalo stalna prisutnost, dok je Ivan Rakitić najbliži pravoj zamjeni. Arturo Vidal izgledao je kao da će jednostavno biti još jedan igrač koji neće dobiti minutažu kada je stigao prošle godine.

Zapravo je igrao važnu ulogu u timu. Prošle sezone nastupio je 50 puta i već ima 14 nastupa ove sezone, što uključuje igranje u četiri od njihovih pet utakmica u Ligi prvaka.

Ima 32 godine, pa to nije opcija na duge staze, ali jasno je da je važan igrač Barce. Unatoč tome, ESPN je nedavno izvijestio da je Barca zabrinuta da bi u siječnju mogla izgubiti Čileanca.

Dalje sugeriraju da će Inter Milan tražiti da ga potpiše kad se sljedeći mjesec otvori prijelzni rok, ali Ernesto Valverde ga vidi kao vođu tima i ne želi ga izgubiti.

Također navode da Inter očajnički želi dovesti veznog igrača u siječnju, a Vidal je visoko na listi želja Antonio Contea. Par je dobro radio u Juventusu, pa je moguće da će se Vidal ponovo povezati sa bivšim menadžerom.

Možda se svodi na to koliko mu Barca može garantirati minutaže u drugoj polovici sezone. ESPN-ova priča kaže da bi želio otići ako mu minutaža postane ograničena, ali nema ništa što bi sugeriralo da bi bilo kakav ugovor mogao biti blizu.

Najnovije vijesti

Vratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25...

0
Prije nekoliko dana nizozemski stručnjak Arne Slot službeno je preuzeo mjesto šefa stručnog stožera engleskog Liverpoola, no već su mu stigle prve loše vijesti....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!