NaslovnicaVijestiVan Dijk komentira Liverpoolovu nadolazeću sezonu: Razumijem zašto neki sumnjaju u nas

Van Dijk komentira Liverpoolovu nadolazeću sezonu: Razumijem zašto neki sumnjaju u nas

Kapetan Liverpoola, Virgil van Dijk, je naglasio svoje razumijevanje za brigu navijača pred početak nadolazeće sezone u engleskom Premiershipu.

“Definitivno mogu razumjeti zabrinutost navijača, ali nikada nisam razmišljao negativno. Logično je da su ljudi negativni kada ode veliki broj igrača, kada ode kapetan, kada ode zamjenik kapetana, a dođu samo dva pojačanja,” rekao je Van Dijk i dodao:


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Tu je i način na koji smo igrali u prethodnom razdoblju, dobar što se tiče posjeda, ali u defanzivi nikada nije dobro kada primaš gol. Bit će jako teško ako gledamo momčadi oko sebe, ali želimo da se ponovno mi pitamo. Po mom mišljenju, to je lijep izazov. Trebali bismo biti uzbuđeni.”

Navijače Redsa brine odlazak čak šest igrača, te dolazak samo dva pojačanja, a to su Alexis Mac Allister i Dominik Szoboszlai.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!