NaslovnicaVijestiVAN DIJK OTKRIO PLAN: Evo kako planira zaustaviti Messija u polufinalu!

VAN DIJK OTKRIO PLAN: Evo kako planira zaustaviti Messija u polufinalu!

Defanzivac i jedna od najvećih zvijezda Liverpoola Virgil van Dijk vjeruje kako će se morati braniti svi zajedno protiv Lionela Mesija u polufinalu Lige prvaka.

Van Dijk planira zaustaviti Messija

‘Redsi’ su osigurali mjesto u posljednje četiri ekipe ukupnom pobjedom od 6-1 u četvrtfinalu takmičenja nakon što su sinoć slavili rezultatom 1-4 u Portugalu.

Tim Jurgena Kloppa će se tako u polufinalu susresti sa Barcom i Messijem, koji je možda i u životnoj formi ove sezone. Argentinac je odigrao sjajnu utakmicu u utorak navečer, kada je postigao dva gola u pobjedi protiv Manchester Uniteda (3-0) i odveo Katalonce u polufinale.

Upitan kako ga planira zaustaviti, Van Dijk je u intervjuu za Viasport Football rekao: “Ne znam, vidjet ćemo. Sigurno je da će to biti sjajna utakmica za sve nas. Naravno da smo jako sretni što smo u polufinalu i to je jedina stvar koju vam mogu reći. Najvažnija stvar je da se branimo svi zajedno, da nikad ne ostajemo jedan na jedan. Bit će jako teško jer mislim da je on najbolji igrač na svijetu, ali vidjet ćemo.”

Kloppovi timovi još uvijek nisu igrali protiv Barcelone, a Nijemac priznaje kako se raduje tom susretu: “Igrali smo bolje prošle sezone. U drugom poluvremenu igrači Porta su se umorili i mogli smo kontrolisati utakmicu i postići golove. Iskusniji smo od njih, to je jasno. Imali smo teške gostujuće utakmice i znali smo da će i ova biti poput utakmica protiv Cityja i Rome prošle godine.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!