NaslovnicaVijestiVan Dijk otkrio tko je najbolji napadač kojeg je čuvao: Uvijek sam...

Van Dijk otkrio tko je najbolji napadač kojeg je čuvao: Uvijek sam se mučio protiv njega

Jedan od najboljih braniča svijeta i član Liverpoola Virgil van Dijk u razgovoru za engleske medije priznao je da mu je Olivier Giroud uvijek bio najteži napadač za čuvanje. Protiv njega je igrao dok je francuski napadač nastupao za Arsenal i Chelsea, a Van Dijk je imao samo riječi hvale za njega.

“Uvijek sam se mučio protiv Girouda. Imao sam osjećaj da ga “imam”, ali nekako je uvijek uspijevao zabiti. Bilo to u dresu Arsenala, Chelseaja ili Francuske. Uvijek je zabijao golove”, rekao je Van Dijk. Nizozemac se prisjeća i sezone 2019./2020., u kojoj je njegova momčad postala prvak Premiershipa i u kojoj je imao velike duele protiv Francuza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Te smo sezone pobijedili Chelsea rezultatom 5:2. Vodili smo 3:0, a onda je on zabio gol, opet protiv mene. Nevjerojatan je”, rekao je Van Dijk.

Van Dijk je ove sezone za Liverpool odigrao 19 utakmica, gledajući sva natjecanja. Postigao je jedan gol i upisao jednu asistenciju. S druge strane, Giroud je za Rossonere postigao devet golova u 18 odigranih utakmica. Na kontu ima i četiri asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!