NaslovnicaVijestiVAN DIJK RAZLJUTIO RONALDOVU SESTRU SA SVOJIM KOMENTARIMA: Pošteno mu se nagovorila...

VAN DIJK RAZLJUTIO RONALDOVU SESTRU SA SVOJIM KOMENTARIMA: Pošteno mu se nagovorila na instagramu!

Sestra Cristiana Ronalda uopće nije bila zadovoljna komentarima Liverpoolove zvijezde Virgil Van Dijka na sinoćnjoj ceremoniji dodjele Zlatne lopte.

VAN DIJK RAZLJUTIO

Nizozemac je završio u drugom planu nakon Barcelonine superzvijezde Lionel Messija, koji je ispred Ronalda došao po šesti put.

Dok je bio tamo, Van Dijk se posebno šalio kako Ronaldo ove godine zapravo nije suparnik nagradama, jer su mnogi očekivali da će ona otići Messiju ili Van Dijku.

Ne iznenađuje što Katia Aveiro, sestra napadača Juventusa, nije dobro shvatila i na Instagramu je poslala vrlo zanimljivu poruku zvijezdi Liverpoola.

Rekla je: “Dragi Virgile, tamo gdje ideš, Cristiano Ronaldo je bio i otišao tisuću puta”.

“Vidiš, moj dragi Virgil, Cristiano Ronaldo je bio prvak tri puta u zemlji u kojoj ti igrač godinama, a još uvijek nemaš titulu u ruci. Cristiano Ronaldo je bio čak i najbolji igrač i najbolji strijalc u državi u kojoj ti igrač Virgil. Usput, bio je mlađi od tebe.

“Tada je, dragi Virgile, Cristiano Ronaldo otišao i postao najveći igrač u povijesti klubova. Real Madrid ti govori nešto Virgil? Možda je tako, jer vas je taj klub s tim Cristianom čak pobijedio u finalu Lige prvaka. Tih trofeja Ronaldo već ima pet, Virgile.”

“I taj momak Ronaldo i njegova momčad, su vas srušili u finalu. Je li to bilo teško, Virgil? Imaš samo naše sažaljenje.”

“I, dragi Virgile, u jednom od najmanje uspješnih razdoblja u karijeri, Cristiano Ronaldo je osvojio čak više naslova od tebe. Predivno, zar ne?”

“Kada Virgil osvoji titule koje su bitne, onda tek možemo pričati. Kada budeš imao pregršt takvih, stvarno važnih, možda ćeš moći sjediti za istim stolom kao i Cristiano Ronaldo.”

“Za mene je Cristiano najbolji i uvijek će biti najbolji igrač na svijetu!!!”

Ovo je prilično izvanredan odgovor na ono što je zasigurno bila samo nevina šala, a bit će zanimljivo vidjeti kako će Van Dijk reagirati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!