NaslovnicaVijestiVan Gaal aktivira otkupnu klauzulu: Manchester United sprema 190 miliona eura za...

Van Gaal aktivira otkupnu klauzulu: Manchester United sprema 190 miliona eura za zvijezdu Barcelone

Van Gaal aktivira otkupnu klauzulu Barcelonine zvijezde, Neymara Jr. Manchester United sprema rekordnu ponundu za Neymara koja će iznositi oko 140 miliona funti, prema izvještajima iz Španije.

Van Gaal aktivira otkupnu klauzulu

Francuski Le 10 Sport tvrdi da će Crveni đavoli aktivirati otkupnu klauzulu za Barceloninu zvijezdu, a vjeruje se da ona iznosi oko 140 miliona funti (190 miliona eura).

U izvještajima se navodi da je Brazilac bio glavna meta Uniteda prošlog ljeta, a Van Gaal će sada učiniti sve da se ovaj dogovor ostvari.

Neymar je u nevjerovatno dobroj formi ove sezone, postigao je 14 golova i sedam asistencija u 15 ligaških utakmica.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

23-godišnjak je također u užem izboru Ballon d’Or-a u znak priznanja njegovih dostignuća u Barceloni.

Međutim, i pored toga bivši igrač Santosa još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Kataloncima, tako da i dalje ima nade za United.

“Govorimo o mom novom ugovoru. Ja sam optimista. Ali ne znam šta će se tačno dogoditi.”, rekao je Neymar prošlog mjeseca.

Neymar je pod ugovorom do 2018. godine, a možda je čak shvatio da može dobiti mnogo bolji ugovor od Barcelone ukoliko bude odugovlačio.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!