NaslovnicaVijestiVAR suci koji su žestoko pokrali Liverpool suspendirani na dva dana

VAR suci koji su žestoko pokrali Liverpool suspendirani na dva dana

Engleski suci Darren England i Dan Cook, koji su obavljali ulogu VAR sudija na utakmici Premiershipa između Tottenhama i Liverpoola, dobili su kaznu zbog svojih kontroverznih odluka koje su naštetile gostujućoj ekipi. England i Cook su poništili čist gol Liverpoola u 34. minuti pri rezultatu 0:0.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Mohamed Salah je sjajno dodao Luisu Diazu, koji je izašao sam pred Guillerma Vicarija i postigao gol. No, pomoćni sudac je nakon toga podigao zastavicu i označio ofsajd. Glavni sudac utakmice Simon Hooper je nakon samo 40 sekundi razgovora s VAR kolegama svirao ofsajd napadaču Liverpoola i poništio gol, unatoč činjenici da ofsajda nije bilo.

Došlo je do pogreške jer su u VAR sobi pretpostavili da je gol priznat na terenu, te su tek nakon pregleda snimke ustanovili da nije bilo ofsajda. Tada su obavijestili glavnog suca da je donio ispravnu odluku na terenu, i on je automatski ostao pri svojoj prvotnoj odluci.

Liverpool je na kraju izgubio s rezultatom 2:1, a zbog njihove greške koja bi mogla koštati Redse i titule England i Cook su suspendirani na dva dana.

Premiership sudijska organizacija (PGMOL) objavila je da su England i Cook uklonjeni s delegacije za utakmice između Nottingham Foresta i Brentforda, koja se igrala sinoć, te Fulhama i Chelseaja, koja se igra večeras.

Nesumnjivo će ova blaga kazna dodatno razljutiti čelnike i navijače Liverpoola koji su očekivali dulju suspenziju za ovaj sudijski dvojac.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!