NaslovnicaVijestiVEĆ KUPIO KUĆU U LONDONU: Zvijezda PSG-a na putu za Premier ligu

VEĆ KUPIO KUĆU U LONDONU: Zvijezda PSG-a na putu za Premier ligu

Prema izvješću francuskih medija, Crystal Palace se pridružio Newcastle Unitedu i Napoliju u borbi za vratara PSG-a Alphonse Areole uoči ovog ljeta.

VEĆ KUPIO KUĆU

Ovo izvješće će doći kao šokantno za mnoge vjernike Crystal Palacea, s obzirom na navodno neposredni dolazak španjolskog vratara Vicenta Guiata u besplatnom transferu iz Getafea, ali mediji tvrde da bi Atletico Madrid mogao da ga ukrade u posljednjim trenucima, postoji šansa da se Areola gleda kao potencijalna zamjenska opcija za Crystal Palace.

[su_live_koeficijenti_v2]

S obzirom na činjenicu da je Areola bio ispred svog kolege Kevina Trappa u borbi za prvo mjesto u PSG-u ove sezone, izvještaji koji ga povezuju sa odlaskom izgledaju malo čudno, ali Thomas Tuchel je najavljen kao novi menadžer kluba, tako da će sigurno favorizirati Nijemca Trappa ili čak možda gledati na tržište za potpuno novo pojačanje koje bi moglo doći među stative na Parku Prinčeva.

Dok biste pretpostavili da je Napoli najočitija destinacija za Areolu, ukoliko odluči da napusti glavni grad Francuske, gore spomenuto izvješće navodi da je igrač kupio kuću u Londonu, a njegova supruga je poznata po tome što voli taj grad.

[su_watch_live_football]

Da, to je slaba veza sa transferom, ali u borbi protiv ekipe koja je je zamalo osvojila naslov Serije A ove sezone, poduzet će sve kako bi ostvarila pobjedu u ovoj borbi.

Tko zna? Sa budućnošću Juliana Speronija koja je daleko od sigurne i kratkoročnom rješenju Diego Cavalieriju kojem ugovor istječe, možda ove godine možemo očekivati i Guaitu i Areolu u Crystal Palaceu. Male su vjerojatnoće priznat ćemo vam, ali sigurno će izliječiti Crystal Palaca od problema koje imaju vezano za vratare koje imaju u posljednjih nekoliko godina prema mišljenju velikog dijela navijača ovog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!