NaslovnicaVijestiVelika greška u administraciji Lazija: Klub se našao usred internet prevare i...

Velika greška u administraciji Lazija: Klub se našao usred internet prevare i prevarantima uplatio 2 miliona eura

Online prijevare su u porastu, a uvijek će se naći neki naivni koji će na takve prevare olako nasjesti. Unatoč povećanju svijesti i rastućoj opreznosti, u takvu prevaru pao je niko drugi do rimski Lazio.

greška u administraciji Lazija

Većina vas na kućnu adresu ili u poštanskom sandučiću na mailu dobiva sumnjive poruke koje mirišu na prijevare već nakon nekih pročitanih riječi. Devedesetih godina prošlog stoljeća tzv. Nigerijska pisma bila su široko rasprostranjena, a 1995. godine na tu prevaru nasjelo je više od 20 tisuća naivnih ljudi.

>> Trener španskog prvoligaša napao igrače: Momci, nikada nisam trenirao slabiju ekipu!

Nedavno je nogometni klub Lazio također bio uključen na popis nepažljivih odnosno  naivnih, koji su nasjeli na lažnu e-poštu. Nevjerovatno ali istinito. Na adresu rimskog kluba stigla je poruka s Feyenoordovim grbom, u kojem je napisan zahtjev za isplatu od 2 milijuna eura – kao posljednji dio naknade od transfera nizozemskog braniča Stefana de Vrijea. De Vrij je iz Feyenoorda prešao u Lazio 2014. godine, za iznos koji nije odmah isplaćen a to su iskoristili rekli bi smo pametni ljudi.

[su_bonus]

“Hackeri” očito su dobro poznavali detalje ugovora između klubova. Poruka je uključivala lažni bankovni račun na koji su Talijani uplatili zajtijevani iznos. De Vrij će na ljeto postati slobodan igrač, a kako javljaju talijanski mediji za njegov potpis će pobjediti Inter. U borbi za njegove usluge pobjedili su Barcelonu i dva kluba iz Manchestera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!