NaslovnicaVijestiVELIKA POBJEDA REAL MADRIDA - Emery glavni krivac?

VELIKA POBJEDA REAL MADRIDA – Emery glavni krivac?

U sjajnoj utakmici osmine finala Lige prvaka u kojoj su se susreli europski prvak Real Madrid i superbogata momčad iz Pariza, trenutni lider u Francuskoj završila je rezultatom 3-1 u korist domaće momčadi, momčadi iz Madrida. Gosti su poveli golom Rabiota, a ‘kraljevski klub’ okrenuo golovima Ronalda (dva gola, prvi iz penala) i Marcela.

emery glavni krivac

Utakmica koju je čekao cjeli svijet! PSG je izgradio super momčad i u napadu kupio 2 igrača za ukupno 400 milijuna eura, momčad koja gazi sve pred sobom biva pregažena u Madridu rezultatom 3-1 jer je s druge strane bio iskusniji protivnik, protivnik koji u svojim redovima ima najboljeg asistenta i najboljeg strijelca u povijesti tog natjecanja.

Emery je u goste takvom protivniku išao s vrlo neobičnom postavom:

PSG XI: Areola – Alves, Kimpembe, Marquinhos, Yuri – Lo Celso, Rabiot, Verratti – Neymar, Mbappe, Cavani

[su_live_koeficijenti]

Sastav koji je bio najavljen razliku je se on onoga koji je istrčao na teren po tome što je na poziciji stopera trebao biti znatno iskusniji Thiago Silva, na poziciji lijevog bočnog Kurzawa, a umjesto Le Celsa je trebao igrati Angel Di Maria. No Emery je mislio drugačije, istrčao je na teren u tom “neobičnom” sastavu i za to mora snositi odgovornost. Druga vrlo neobična odluka Emeryja bila je izmjena u 66. minuti utakmica kada je iz igre izašao Cavani, a ušao Meunier.

Četiri minute kasnije Real iz igre vadi Karima Benzemu, po mnogima Realovu najslabiju kariku, i u igru uvodi Garetha Balea. U tom trenutku PSG je digao svoju igru i pritisnuo Reala, no u 79. minuti Zidane radi sjajne izmjene i pronalazi pravi odgovor na igru PSG-a. Iz igre izlaze Casemiro i Isco i umjesto romba u sredini prelazi na klasični 4-4-2 sa Asensiom na lijevoj, te Lucasom na desnoj strani.

[su_no1forfootball]

Upravo je Marco Asensio bio igrač koji je izmijenio utakmicu – u tih desetak minuti igre imao je dvije sjajne asistencije, prvo za Ronalda (iako nije direktna asistencija, lopta se odbila), a kasnije i za Marcela. Na taj način Zidane je porazio Emeryja, a da ‘kraljevski klub’ ne treba otpisivati pokazali su Realovi glavni igrači Cristiano Ronaldo s dva gola, te Sergio Ramos koji je po mnogima bio igrač utakmice. Impresivna predstava Realova kapetana. Navio je tako Real da sezona još nije izgubljena, no 90 dugih minuta je pred njima u Parizu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!