NaslovnicaVijestiVelikani iz Bundeslige ponovo napadaju omladinsku školu Manchester Citya!

Velikani iz Bundeslige ponovo napadaju omladinsku školu Manchester Citya!

Njemački Sky izvještava da će se u redovima Manchester Cityja desiti još jedan zvučni odlazak mladog nogometaša a ovaj put njemački Schalke je bacio oko na jednog od bisera omladinske ekipe.

Manchester City je uložio mnogo sredstava u kupnju najtalentiranijih mladih nogometaša iz cijelog svijeta, ali sve češće se događa da najistaknutiji članovi omladinskog tima traže svoj prostor pod suncem u drugim klubovima.

Šta se skriva u bilježnici direktora Juventusa: Otkrivena transfer strategija Stare dame!

Naravno, najupečatljiviji primjer je odlazak Jadona Sancha, koji je sada jedna od zvijezda Borussije iz Dortmunda, a na sličan način City je napustio i Španjolac Brahim Diaz, koji je prošao sve selekcije do prvog tima, ali je onda napustio klub i preselio se u Real iz Madrida.

Sa Sanchom i Diazom, napuštanje talenata Cityeve omladinske akademije neće prestati. Na izlaznim vratima je i Rabbi Matondo, 18-godišnji napadač koji je bi u ljeto mogao napustiti  City i to bez odštete. Prema njemačkom Skyu, on je na pragu odlaska u Njemačku do kraja januara, jer je Schalke spreman platiti 8 milijuna funti odštete za ovog nogometaša iz Velsa.

Osim Schalkea, zanimanje su pokazali i Borussia iz Monchengladbacha te Bayern München.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!