NaslovnicaVijestiVelike kazne za Francuza: Nakon udaranja navijača, Patrice Evra više nikada neće...

Velike kazne za Francuza: Nakon udaranja navijača, Patrice Evra više nikada neće igrati za Marseille

Jučer je ekipa iz Francuske lige, Marseille objavila izjavu nakon bizarnog incidenta koji uključuje Patrice Evru u četvrtak navečer.

Velike kazne

“Olympique de Marseille je zabilježio događaj između pojedinca i Patrice Evre tijekom zagrijavanja na utakmici protiv Guimaraesa. Otvorena je unutarnja istraga kako bi se utvrdile odgovornosti.”

“Bez obzira što se dogodoilo, profesionalni igrač mora održati samokontrolu unatoč provokacijama i uvredama, bez obzira koliko oni bili neopravdani.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Ako niste uspjeli pročitati što se događalo te noći u Europskoj ligi, Patrice Evra je dobio crveni karton prije nego što je utakmica počela, nakon što je udario jednog od svojih navijača u glavu.

Evra je krenuo prema navijačima, koji su, kako se izvješćuje, govorili da ode iz kluba i da ne zna igrati nogomet, nakon čega je Francuz izgubio živce i udario jednog od navijača nogom u glavu.

Pa kakvu će kaznu Patrice Evra dobiti nakon udaranja navijača?

Prema L’Equipeu, 36-godišnjak nikada više neće nositi Marseilleov dres, budući da je klub oprezan, jer Evra može izazvati građanski rat sa navijačima.

Izvješće govori: “Ovisno o ozbiljnoj činjenici koja je prijavljena u sučevom izvještaju, mogao bi biti suspendiran nekoliko mjeseci na europskoj sceni.”

[su_no1forfootball]

L’Equipe zatim uspoređuje Evrion incident sa nevjerojatnim ‘kung-fu’ udarcem Eric Cantone, kada je dobio zabranu od sedam mjeseci 1995. godine.

Izgleda da Patrice Evra nikada više neće igrati za Marseille, a ugovor braniča istječe na kraju sezone 2017/18.

[su_watch_live_football]

Osim automatske suspenzije za jednu utakmicu zbog crvenog kartona, UEFA će sigurno suspendirati bivšeg igrača Manchester Uniteda.

https://twitter.com/TheMasterBucks/status/926186854512074752


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!